FC Zalău s-a despărţit pe cale amiabilă de Alberto Vălimăreanu

Jucătorul a declarat săptămâna trecută că va acţiona în instanţă clubul zălăuan, cu care avea contract semnat până în vara acestui an, însă ieri dimineaţă, mijlocaşul a ajuns la o înţelegere cu preşedintele Ioan Morar, reziliindu-şi contractul cu FC Zalău pe cale amiabilă

FC Zalău a efectuat patru achiziţii în această iarnă, transferându-i pe Alin Mutu şi Victor Dulap, ambii de la Metalurgistul Cugir, dar şi pe Andrei Ceaca şi Vasile Pop de la Arieşul Turda. La capitolul plecări se numără căpitanul Cosmin Cozma, care este nevoit să renunţe la cariera sportivă din cauza unor probleme de sănătate şi mijlocaşul Alberto Vălimăreanu, transferat vara trecută de la Sporting Roşiorii de Vede, formaţie ce activează în Liga a IV-a din judeţul Teleorman. Antrenorul Călin Pop l-a anunţat pe jucător că nu mai intră în calculele sale cu doar două zile înaintea plecării în cantonamentul de la Ocna Şugatag, motiv pentru care fotbalistul s-a arătat extrem de indignat, afirmând că va acţiona în instanţă clubul zălăuan dacă nu vor fi respectate obligaţiile contractuale.
„Vălimăreanu nu mai intră în calculele antrenorilor, având în vedere că am transferat patru jucători în această iarnă. Urmează să vedem prin ce modalitate ne putem despărţii”, ne-a declarat săptămâna trecută preşedintele Ioan Morar.
Situaţia jucătorului a fost rezolvată ieri dimineaţă, Vălimăreanu semnând rezilierea contractului cu FC Zalău. „Am ajuns la o înţelegere şi am semnat rezilierea contractului. Vălimăreanu a devenit liber de contract şi poate semna cu orice club din România în acest moment”, ne-a declarat conducătorul clubului de sub Meseş.
În perioada cât echipa zălăuană s-a aflat în stagiul de pregătire la Ocna Şugatag, Alberto Vălimăreanu s-a pregătit singur pe Stadionul Municipal din Zalău, însă, după rezilierea contractului a plecat spre Sfântu Gheorghe, pentru a susţine probe de joc la formaţia din Liga a III-a, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Leave a Comment