Şimleuanul Liviu Antal a revenit în Liga I

Fotbalistul sălăjean a fost împrumutat pentru o perioadă de şase luni la Pandurii Târgu Jiu de clubul israelian Hapoel Tel Aviv

În vara anului trecut, fotbalistul şimleuan, Liviu Antal, avea să se transfere la formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv, club cu care a semnat un contract valabil pe o perioadă de patru ani. După 16 partide în care a marcat de două ori pentru formaţia israeliană, Antal a acceptat o revenire în Liga I, la Pandurii Târgu Jiu, grupare la care mai evoluează zălăuanul Bogdan Unguruşan. Echipa pregătită de Edi Iordănescu să află la şase puncte în spatele liderului Astra, cu şanse reale la titlu, acesta fiind, de altfel, şi unul dintre motivele pentru care Antal a ales clubul din Târgu Jiu.
Fost campion al României cu Oţelul Galaţi şi fost golgeter al Ligii I pe vremea când evolua la Vaslui, Antal a ajuns în iulie 2014 la gruparea turcă, Genclerbirligii, iar în perioada februarie – iunie a jucat la Beitar Ierusalim, fiind transferat sub formă de împrumut de la clubul din Ankara.
Odată cu revenirea în Liga I, fotbalistul şimleuan speră să ajungă şi în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu, pentru a fi inclus în lotul pentru Europene.

Leave a Comment