Şimleuanul Gheorghe Pop, la seminarul de karate de la Piteşti

Federaţia Română de Karate Tradiţional a organizat la finalul săptămânii trecute un seminar de karate condus de Ilija Jorga (10 Dan), considerat un maestru al karate-ului mondial. Evenimentul a avut loc în sala de sport a Universităţii din Piteşti, participând peste 50 de karateka din România, printre ei şi şimleuanul Gheorghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei.
„A fost o plăcere deosebită pentru noi să participăm la un stagiu condus de maestrul Ilija Jorga, o persoană care emană energie şi predă un karate veritabil, fiind doctor în medicină sportivă, cu cunoştinţe vaste în anatomie şi fiziologie, fapt care îl face să deţină informaţii mult mai elaborate despre natura umană şi despre reacţia la diferiţi stimuli externi. În cele trei zile, am pregătit elemente de energie internă, punte vitale, poziţii corecte, dar şi exerciţii superioare de kata cu diferite grade de dificultate, apoi aplicaţii directe cu partener. Trebuie să-i mulţumim domnului Mihai Apan pentru invitaţie, dar mai ales pentru faptul că ne-a dat şansa să fim alături de maestrul Ilija Jorga pe parcursul celor trei zile cât a durat seminarul”, a precizat Gheorghe Pop.
Gheorghe Pop (4 Dan) este şi vicepreşedintele Asociaţiei Nord-Amical Karate, iar din partea acestei asociaţii au mai fost prezenţi preşedintele Viorel Duţă (6 Dan), instructorul Mihai Perţa (3 Dan) şi Marin Brăgaru (2 Dan) – consilier juridic al asociaţiei.

One Thought to “Şimleuanul Gheorghe Pop, la seminarul de karate de la Piteşti”

  1. Pentru burtosii din poza

    ar trebui inventate bretele, nu centuri…Iti dai seama cum arata o lovitura de picior executata de vreunul din astia…

Leave a Comment