Şimleu Silvaniei, gazda unui seminar de karate shotokan

Peste 50 de karateka din judeţul Sălaj au participat la finele săptămânii trecute la un seminar de karate shotokan, organizat de Asociaţia Nord Amical Karate (ANAk), prin vicepreşedintele acesteia, Gheorghe Pop, care este şi preşedintele Clubului Sportiv Omega Şimleu Silvaniei. Au participat sportivi din Zalău, reprezentând Clubul Sportiv Dani-San, dar şi karateka din Şimleu Silvaniei, Jibou şi Crasna, reprezentând CS Omega Şimleu Silvaniei.
Seminarul a fost condus de vicepreşedintele ANAK, Gheorghe Pop (5 DAN), iar la examenele de grad, acesta a fost ajutat de Dan Chiş (4 DAN), antrenorul CS Dani-San.
„Acest seminar este o acţiune tradiţională şi vine în întâmpinarea sportivilor noştri de pe întreg curpinsul judeţului, având scopul de a uniformiza nivelul tehnic, dar şi de a-i recompensa pe cei care au muncit în acest an, iar acum au avut ocazia să promoveze la un grad superior. Dacă la cei mai puţin avansaţi s-au remarcat unele carenţe, pentru aspiranţii centurilor albastre, nivelul a fost unul net superior, ceea ce ne face să fim mândri de sportivii noştri. Totodată, acest lucru demonstrează faptul că şcoala sălăjeană de karate modern este pe un drum ascendent”, a declarat antrenorul Gheorghe Pop, care a ţinut să felicite la final toţi sportivii care au promovat examenul de grad.
Pentru reprezentanţii celor două cluburi sălăjene urmează în data de 6 decembrie „Cupa Moş Nicolae”, eveniment ce va avea loc în Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei, începând cu ora 9.

One Thought to “Şimleu Silvaniei, gazda unui seminar de karate shotokan”

  1. Amalia

    Oferta job. Cerinte:
    -Cunostinte minime PC
    -Necesar calculator si conexiune internet
    -Varsta minima de 18 ani
    -Rabdare
    -Seriozitate
    Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur/a in aceasta activitate. Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti continua sau va puteti retrage. Compania ofera si scrisoare de recomandare dupa 3 luni de activitate.Program part-time sau full-time, acasa, in fata unui calculator. Puteti castiga de la cel putin 300 euro/luna(part time). Detalii la adresa de email: amalia.cascaval@gmail.com

Leave a Comment