Serie dificilă pentru echipele sălăjene din Liga a III-a

Federaţia Română de Fotbal a anunţat joi componenţa celor zece serii din Liga a III-a, iar vineri a avut loc şi tragerea la sorţi a programului competiţional. Dacă, iniţial, se părea că SCM Zalău şi Sportul Şimleu vor face parte dintr-o serie în care nu vor avea adversari foarte redutabili, în cele din urmă, seria a X-a va fi compusă din echipe care şi-au anunţat deja intenţia de promovare în Liga a II-a. Gloria Bistriţa-Năsăud va fi una dintre echipele cu pretenţii pe care Zalăul va trebui să o înfrunte pentru a ajunge la barajul pentru Liga a II-a, însă un cuvânt de spus vor avea în sezonul viitor şi CSM Satu Mare şi Lotus Băile Felix.
Dacă pentru Sportul Şimleu, obiectivul este unul cât se poate de modest – menţinerea în Liga a III-a, SCM Zalău are de îndeplinit un obiectiv mult mai îndrâzneţ – promovarea în Liga a II-a, dat fiind faptul că beneficiază şi de un buget extrem de consistent, aproximativ 4.000.000 de lei.
În prima etapă a noului sezon, SCM Zalău va debuta pe teren propriu, urmând să întâlnească CSM Sighetu Marmaţiei, formaţie ce a promovat în Liga a III-a în vara acestui an. Tot pe teren propriu va debuta şi Sportul Şimleu, care va întâlni CFR 2 Cluj.
În celelalte partide ale rundei inaugurale se vor întâlni echipele: Lotus Băile Felix – FC Bihor Oradea, Victoria Carei – CSM Satu Mare şi Minerul Ocna Dej – Gloria Bistriţa-Năsăud.
Prima etapă este programată sâmbătă, 27 august.

4 Thoughts to “Serie dificilă pentru echipele sălăjene din Liga a III-a”

  1. […] Federaţia Română de Fotbal a anunţat joi componenţa celor zece serii din Liga a III-a, iar vineri a avut loc şi tragerea la sorţi a programului competiţional. Dacă, iniţial, se părea că SCM Zalău şi Sportul Şimleu vor face parte dintr-o serie în care nu vor avea adversari foarte redutabili, în cele din urmă, Seria a X-a va fi compusă din echipe care şi-au anunţat deja intenţia de promovare în Liga a II-a. Gloria Bistriţa-Năsăud va fi una dintre echipele cu pretenţii pe care Zalăul va trebui să o înfrunte… Citeste mai mult […]

  2. […] Federaţia Română de Fotbal a anunţat joi componenţa celor zece serii din Liga a III-a, iar vineri a avut loc şi tragerea la sorţi a programului competiţional. Dacă, iniţial, se părea că SCM Zalău şi Sportul Şimleu vor face parte dintr-o serie în care nu vor avea adversari foarte redutabili, în cele din urmă, Seria a X-a va fi compusă din echipe care şi-au anunţat deja intenţia de promovare în Liga a II-a. Gloria Bistriţa-Năsăud va fi una dintre echipele cu pretenţii pe care Zalăul va trebui să o înfrunte…  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Stați liniștiți că scm Zalău nu va promova anul viitor cu pasca manager nu au șansa demisia pasca

Leave a Comment