Accident între Hereclean și Vârșolț. Traficul a fost restricționat

Traficul rutier a fost întrerupt în această după-amiază pe drumul dintre localitățile Hereclean și Vârșolț din cauza unui accident rutier. Un camion s-a răsturnat în afara părții carosabile, pentru repunerea mașinii pe roți fiind nevoie de intervenția unei automacarale.

Operarea automacaralei a impus restricționarea traficului în zonă, pe ambele sensuri formându-se coloane de zeci de mașini, potrivit martorilor. Polițiștii efectuează o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Circulația se derulează cu dificultate.Vom reveni.

Foto: Barbus Flaviu și Simona Peșteleu

2 Thoughts to “Accident între Hereclean și Vârșolț. Traficul a fost restricționat”

  1. […] Traficul rutier a fost întrerupt în această după-amiază pe drumul dintre localitățile Hereclean și Vârșolț din cauza unui accident rutier. Un camion s-a răsturnat în afara părții carosabile, pentru repunerea mașinii pe roți fiind nevoie de intervenția unei automacarale. Operarea automacaralei a impus restricționarea traficului în zonă, pe ambele sensuri formându-se coloane de zeci de mașini, potrivit martorilor. Polițiștii efectuează o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Vom reveni. Foto: Barbus Flaviu și Simona Peșteleu Citeste mai mult […]

Leave a Comment