Septimiu Ţurcaş, primarul oraşului Şimleu Silvaniei: „Avem un lot mai valoros decât în sezonul trecut”

Phoenix Şimleu Silvaniei porneşte la drum în noul sezon al Diviziei A1 cu un lot schimbat faţă de anul trecut. Cele mai importante transferuri pe care conducerea clubului şimleuan le-a efectuat în această vară sunt cei doi străini: Gjoko Josifov (centru) şi Jovan Sajnberger (secund). Mihai Mărieş şi Şerban Paşcan sunt alte două noi achiziţii, după ce, în sezonul trecut, cei doi au evoluat la Remat Zalău. Răzvan Vâlcelean şi Ionuţ Teleleu completează lista transferurilor din această vară.

Primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş, este încrezător înaintea startului de sezon şi consideră că lotul este mai valoros decât în sezonul trecut: „Suntem optimişti, chiar dacă ne confruntăm cu o serie de probleme de sănătate. Avem un lot mai valoros decât în sezonul trecut şi, personal, consider că doar cinci echipe pot ocupa un loc mai bun decât noi în sezonul viitor”, este de părere edilul oraşului de sub Măgura.
Dacă în Cupa României, Phoenix va debuta sâmbătă, pe terenul celor de la Piatra Neamţ, în campionat, şimleuanii vor susţine primul meci miercuri, pe teren propriu, împotriva formaţiei Dinamo.

Leave a Comment