Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, medaliată cu bronz la etapa naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar

Echipa de volei masculin a Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Zalău s-a calificat la etapa finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, eveniment desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Feteşti (Ialomiţa). Celelalte şapte şcoli au fost din Bucureşti, Blaj, Suceava, Ploieşti, Craiova, Tulcea şi Dej.

Elevii antrenaţi de Dan Lucaciu au terminat pe locul doi faza grupelor, etapă în care s-au duelat cu echipele din Blaj, Dej şi Ploieşti. Două victorii şi o înfrângere a fost bilanţul din grupă, 1 – 2 cu echipa din Blaj şi 2 – 0 cu şcolile din Dej şi Ploieşti. În semifinale, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” a întâlnit reprezentanta Bucureştiului, în faţa căreia a pierdut cu 1 – 2, după un meci disputat, cei prezenţi afirmând la finalul turneului că aceasta a fost adevărata finală. În urma înfrângerii, voleibaliştii zălăuani au jucat finala mică, pentru stabilirea câştigătoarei medaliilor de bronz, partidă în care sălăjenii s-au impus cu 2 – 0 în faţa sucevenilor.

Pe lângă medaliile de bronz pentru clasarea pe locul trei, echipa Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” s-a întors acasă şi cu trei premii individuale: Patrick Verdeş – cel mai bun atacant, Tudor Lazea – cel mai bun universal şi Matei Chiba – cel mai bun libero.

„Vreau să felicit întreaga echipă pentru minunatul rezultat obținut, pentru dăruirea şi disciplina de care au dat dovadă începând cu faza pe municipiu şi terminând cu faza finală unde am făcut o figura foarte frumoasă, fiind foarte apreciați de toţi participanții prezenţi, arătând că sunt niște băieți foarte talentați, cu un viitor  frumos în volei. Sunt foarte mândru de acești copii pe care îi pot numi senzaţionali, sunt deosebiţi! Mulţumesc conducerii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, care a fost alături de noi pe tot parcursul acestei competiții, colegilor din catedra de educaţie fizică şi sport, cât şi sponsorilor care ne-au ajutat”, a declarat profesorul Dan Lucaciu.

 

3 Thoughts to “Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, medaliată cu bronz la etapa naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar”

  1. […] Echipa de volei masculin a Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Zalău s-a calificat la etapa finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, eveniment desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Feteşti (Ialomiţa). Celelalte şapte şcoli au fost din Bucureşti, Blaj, Suceava, Ploieşti, Craiova, Tulcea şi Dej. Elevii antrenaţi de Dan Lucaciu au terminat pe locul doi faza grupelor, etapă în care s-au duelat cu echipele din Blaj, Dej şi Ploieşti. Două victorii şi o înfrângere a fost bilanţul din grupă, 1 – 2 cu echipa din Blaj şi 2 – 0 cu… Citeste mai mult […]

  2. […] Echipa de volei masculin a Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Zalău s-a calificat la etapa finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, eveniment desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Feteşti (Ialomiţa). Celelalte şapte şcoli au fost din Bucureşti, Blaj, Suceava, Ploieşti, Craiova, Tulcea şi Dej. Elevii antrenaţi de Dan Lucaciu au terminat pe locul doi faza grupelor, etapă în care s-au duelat cu echipele din Blaj, Dej şi Ploieşti. Două victorii şi o înfrângere a fost bilanţul din grupă, 1 – 2 cu echipa din Blaj şi 2 – 0 cu…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment