Scoala de Fotbal Gica Retevoescu organizeaza editia a II-a a Cupei Somes-Almas

Scoala de Fotbal Gica Retevoescu organizeaza editia a II-a a Cupei Somes-Almas

Scoala de Fotbal Gica Retevoescu organizeaza in perioada 6 – 7 august editia a II-a a Cupei Somes-Almas, competitie care se va desfasura la trei categorii de varsta: 1996 – 1997, 1998 – 1999 si 2000 – 2001.

Prima editie a acestei cupe a fost organizata la inceputul acestui an, in sala de sport a Grupului Scolar Liviu Rebreanu din Hida. Managerul scolii de fotbal, Gica Retevoescu, ne-a declarat ca decizia de a organiza si a II-a editie la Hida este faptul ca principalul arial de selectie pentru grupele scolii a fost Vaile Somes si Almas. Primul turneul a fost organizat doar la doua categorii de varsta, 1998 – 1999 si 2000 – 2001.

La editia din acest an, managerul scolii intentioneaza sa invite toate cluburile de fotbal din Salaj, dar si cateva echipe din afara judetului cu care acesta a mai colaborat.

Scoala de Fotbal Gica Retevoescu a luat fiinta in toamna anului trecut, primul turneu la care a participat in Salaj fiind in luna decembrie a anului trecut, Memorialul Rares Hosu, desfasurat la Jibou.

In aceasta vara, Retevoescu a deschis si in Arges o filiala a scolii de fotbal care-i poarta numele, unde s-a bucurat de un real interes din partea copiilor, formandu-si in scurt timp cateva grupe. A sustinut chiar si cateva amicale cu grupele de la CS Mioveni si FC Arges, copiii pe care-i conduce avand evolutii bune, desi aveau in spate doar cateva saptamani de pregatire.

Leave a Comment