Zalauan prins conducand un VW cu numere false

Zalauan prins conducand un VW cu numere false

Un zalauan in varsta de 41 de ani s-a ales, zilele trecute, cu dosar de cercetare penala, dupa ce a fost prins de catre politisti conducand pe strazile din municipiu un autoturism cu numere false. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf avand montate numerele de inmatriculare ale unei alte masini din Germania.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca soferul a fost oprit in trafic dupa ce politistii au verificat numarul masinii. In data de 21 iulie, ora 18.13, a fost identificat in trafic Ioan G., de 41 de ani, din Zalau, care conducea pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu un autoturism marca VW Golf, cu numarul de inmatriculare FNLZ 423.

In urma verificarii actelor autoturismului, s-a constatat ca numarul apartine unui alt autoturism inmatriculat in Germania, a declarat purtatorul de cuvant. In cauza s-au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare, fapte prevazute si pedepsite de art. 86, alin. 1 si 2 din O.U.G. 195/2002, Republicata, privind circulatia pe drumurile publice.

Alte articole

Leave a Comment