Adrian Poputea vrea medalie la Nationalele de la Bacau

Adrian Poputea vrea medalie la Nationalele de la Bacau

Clubul Sportiv Municipal Zalau va avea, incepand de azi, trei reprezentanti la Campionatul National de box, rezervat seniorilor, programat la Bacau. Este pentru a doua oara consecutiv cand aceasta competitie se desfasoara la Bacau, fiind organizata de Federatia Romana de Fotbal, Primaria Bacau si CSM Bacau 2010.

Cei trei reprezentanti ai CSM Zalau sunt: Adrian Poputea (cat. 91 kg), Szabo Robert (cat. 75 kg) si Kovacs Csaba (cat. 49 kg), toti trei fiind pregatiti de antrenorul Ioan Dragos.

Obiectivul stabilit pentru aceasta competitie este castigarea unei medalii, cele mai mare sperante punandu-se in Adrian Poputea. Obiectivul este o medalie, prin Adrian Poputea. Sigur ca ne dorim sa fie cat mai stralucitoare, insa totul depinde si de tragerea la sorti, a declarat Ioan Dragos.

Antrenorul sectiei de box de la CSM Zalau spera intr-o figura frumoasa si din partea pugilistului Szabo Robert, insa a afirmat ca si la el totul depinde de tragerea la sorti. Trebuie insa mentionat ca atat Szabo Robert, cat si Kovacs Csaba sunt la prima participare la un Campionat National rezervat seniorilor.

Cei trei pugilisti au participat la cateva sparinguri inainte de competitia de la Bacau, boxand impotriva unor pugilisti din Oradea, Baia Mare si Sighetul Marmatiei.

In aceasta dimineata este programat cantarul oficial si tragerea la sorti, iar dupa-amiaza sunt programate primele meciuri.

La finalele programate vineri, 29 iulie, ar putea fi prezent si campionul mondial Lucian Bute, care, deocamdata, este plecat intr-o vacanta. Daca se va intoarce pana atunci, va veni sigur sa asiste la finale, a declarat Relu Auras, antrenorul-coordonator al sectiei de box de la CSM Bacau 2010.

Leave a Comment