SCM Zalău vrea să transfere un fost portar al defunctei FC Silvania Şimleu Silvaniei

Odată cu promovarea echipei Unirea Mirşid în Liga a III-a şi preluarea locului de SCM Zalău, portarul Claudiu Băican a fost unul dintre puţinii jucători care au ales să colaboreze cu formaţia zălăuană. Experienţa acestuia a fost în unele jocuri chiar decisivă, iar conducerea a dorit să-l păstreze în lot şi pentru sezonul viitor. Acelaşi lucru părea că-şi doreşte şi jucătorul, dar, cu câteva zile înainte de reunirea lotului, acesta a anunţat conducerea administrativă că alege o altă variantă. Echipa a rămas cu doi portari, Andrei Pop şi Tudor Mare, astfel că cei din conducerea tehnică au început căutarea unui portar cu experienţă.

Varianta aleasă de conducerea tehnică este Bogdan Miron, un fotbalist ce a activat în anii trecuţi şi la defuncta FC Silvania Şimleu Silvaniei, în perioada când echipa era în Liga a III-a. Acesta a activat chiar şi la o formaţie din Ungaria, SE Cigand, iar în campionatul românesc a evoluat şi în Liga I, pentru Sepsi Sfântu Gheorghe. UTA Arad, Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea şi Energeticianul sunt alte echipe care apar în carnetul de jucător al goalkeeper-ului.

Bogdan Miron a ajuns la Zalău în cursul zilei de miercuri, pentru a discuta ultimele detalii cu cei din conducerea clubului zălăuan.

One Thought to “SCM Zalău vrea să transfere un fost portar al defunctei FC Silvania Şimleu Silvaniei”

  1. Anonim

    Ar fi frumos ca Bogdan Miron sa semneze cu SCM Zalău dar și un atacant de valoare trebuie dar sa nu uitam ca și un antrenor trebuie ca cu pasca antrenor retrogradare scrie pe voi SCM Zalău

Leave a Comment