SCM Zalău sună “adunarea” miercuri

Vacanța a luat sfârșit pentru jucătorii de la SCM Zalău și pentru noua conducere tehnică. Antrenorii Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci au programat reunirea lotului pentru ziua de miercuri, 6 iulie, la Stadionul Municipal.

Din lotul cu care a activat în ediția anterioară, SCM Zalău i-a păstrat pe zălăuanii Raul Stanciu, Leonard Mureșan, Andrei Pop, Alexandru Mare, Iustin Ardelean și Florinel Pop, iar pe lângă aceștia, și-au mai prelungit contractele Bogdan Miron, Valentin Culda, Vadim Calugher, Mihai Onicaș, Sergiu Pop și Adrian Șter.

Săptămâna trecută, echipa zălăuană a efectuat primul transfer din această vară, transferându-l pe juniorul Vlad Moraru, de la Universitatea Cluj. Născut în 2003, Moraru a evoluat în 2001 în Liga a II-a cu “șepcile roșii”, iar într-un meci amical a reușit chiar să marcheze. În sezonul anterior, noua achiziție a Zalăului a evoluat în Liga Elitelor cu “U” Cluj, jucând finala campionatului împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, finală pe care clujenii au pierdut-o cu 3 – 0.

Conducerea poartă în această perioadă discuții intense cu jucători din Liga a II-a, jucători cu experiență care să aduc un plus în jocul echipei.

 

3 Thoughts to “SCM Zalău sună “adunarea” miercuri”

  1. […] Vacanța a luat sfârșit pentru jucătorii de la SCM Zalău și pentru noua conducere tehnică. Antrenorii Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci au programat reunirea lotului pentru ziua de luni, 6 iulie, la Stadionul Municipal. Din lotul cu care a activat în ediția anterioară, SCM Zalău i-a păstrat pe zălăuanii Raul Stanciu, Leonard Mureșan, Andrei Pop, Alexandru Mare, Iustin Ardelean și Florinel Pop, iar pe lângă aceștia, și-au mai prelungit contractele Bogdan Miron, Valentin Culda, Vadim Calugher, Mihai Onicaș, Sergiu Pop și Adrian Șter. Săptămâna trecută, echipa zălăuană a efectuat primul… Citeste mai mult […]

  2. […] Vacanța a luat sfârșit pentru jucătorii de la SCM Zalău și pentru noua conducere tehnică. Antrenorii Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci au programat reunirea lotului pentru ziua de luni, 6 iulie, la Stadionul Municipal. Din lotul cu care a activat în ediția anterioară, SCM Zalău i-a păstrat pe zălăuanii Raul Stanciu, Leonard Mureșan, Andrei Pop, Alexandru Mare, Iustin Ardelean și Florinel Pop, iar pe lângă aceștia, și-au mai prelungit contractele Bogdan Miron, Valentin Culda, Vadim Calugher, Mihai Onicaș, Sergiu Pop și Adrian Șter.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment