SCM Zalău şi Viitorul „au îngropat securea războiului”

La Stadionul Municipal din Zalău s-au efectuat ample lucrări de reabilitare şi de întreţinere a gazonului în această vară, iar pentru a-l menţine în condiţii cât mai bune pentru meciurile oficiale, echipa a fost nevoită să-şi caute, la fel ca în anii anteriori, un teren de antrenament. Jucătorii s-au pregătit în ediţia trecută pe terenul comunal de la Treznea, acolo susţinând şi o mare parte din meciurile amicale. Începând din această vară, echipa care reprezintă Zalăul în Liga a III-a îşi desfăşoară antrenamentele la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean, bază administrată de Daniel Sabou, cel care conduce clubul de fotbal Viitorul, fiind şi preşedintele AJF Sălaj. Relaţia dintre conducerile celor două cluburi nu a fost deloc prietenoasă în trecut, dar, cu toate acestea, cele două cluburi au semnat un protocol de colaborare prin care echipa de seniori îşi poate desfăşura antrenamentele la Baza Sportivă de la Hereclean, o bază modernă, care este dotată inclusiv cu nocturnă.

„Este adevărat, echipa de seniori de la SCM Zalău se antrenează la baza noastră. Urmează să mai stabilim câteva detalii legate de protocolul de colaborare, fiindcă există cheltuieli lunare cu întreţinerea bazei sportive”, a declarat Daniel Sabou.

SCM Zalău s-a reunit miercuri, 6 iulie, antrenându-se la Baza Sportivă „Viitorul” încă din prima zi a pregătirilor.

3 Thoughts to “SCM Zalău şi Viitorul „au îngropat securea războiului””

  1. […] La Stadionul Municipal din Zalău s-au efectuat ample lucrări de reabilitare şi de întreţinere a gazonului în această vară, iar pentru a-l menţine în condiţii cât mai bune pentru meciurile oficiale, echipa a fost nevoită să-şi caute, la fel ca în anii anteriori, un teren de antrenament. Jucătorii s-au pregătit în ediţia trecută pe terenul comunal de la Treznea, acolo susţinând şi o mare parte din meciurile oficiale. Începând din această vară, echipa care reprezintă Zalăul în Liga a III-a îşi desfăşoară antrenamentele la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean, bază… Citeste mai mult […]

  2. X

    CUM ALTFEL AR FI AJUNS NEVASTA-SA SUBPREFECT?

  3. Vasile

    Apă de ploaie! Politicul implicat peste tot . Nevasta calităti pt subprefect …de județ ? Bode …..!

Leave a Comment