SCM Zalău şi Sportul Şimleu şi-au aflat adversarele din noul sezon

Federaţia Română de Fotbal a făcut public miercuri componenţa celor 10 serii din Liga a III-a, eşalon în care Sălajul are două echipe începând din acest sezon. SCM Zalău şi Sportul Şimleu fac parte din Seria a X-a, urmând a fi adversare şi în campionat, nu doar în Cupa României, unde se vor întâlni săptămâna viitoare.

Bihor, Satu Mare, Maramureş şi Cluj sunt celelalte patru judeţe care au reprezentante în Seria a X-a, iar cu o parte dintre echipe, SCM Zalău a susţinut amicale în această vară.

CSM Satu Mare, Progresul Şomcuta Mare, Sportul Şimleu, CAO Oradea, Minaur Baia Mare, Luceafărul Oradea, CSC Sânmartin, Gloria Bistriţa, Sportul Şimleu şi SCM Zalău este componenţa Seriei a X-a.

Primele două echipe din serie vor susţine un baraj în dublă manşă pentru calificarea la la faza a doua a barajului de promovare în Liga a II-a. Echipa câştigătoare va întâlni câştigătoarea altui baraj, urmând ca învingătoarea să acceadă în eşalonul secund.

Sezonul regulat va cuprinde 18 etape, 9 în tur, iar alte 9 în retur, apelându-se la această variantă din dorinţa de a reduce costurile echipelor, având în vedere protocolul care trebuie respectat din cauza pandemiei.

Din Liga a III-a vor retrograda ultimele două clasate, dar şi echipa de pe locul opt cu cea mai slabă linie de clasament dintre cele zece echipe care ocupă aceeaşi poziţie.

3 Thoughts to “SCM Zalău şi Sportul Şimleu şi-au aflat adversarele din noul sezon”

  1. Gurza

    Ziman cel mai slab si mincinos antrenor

  2. Nelu gurzau

    Se crede Murinio acest zero barat de la Simleu păcat de copii pe care ia dat afară dupa ce si-a facut treaba cu ei lăsînd pile relati cunostinte

  3. Anonim

    sa nu mai fie finantate din bani publici aceste echipe !!!

Leave a Comment