SCM Zalău s-a reunit pentru partea a doua a sezonului

SCM Zalău s-a reunit luni după-amiaza la noua bază sportivă din incinta Stadionului Municipal, 24 de fotbalişti fiind prezenţi la prima şedinţă de pregătire din acest an. Fotbaliştii au avut o primă întrevedere cu cei din conducerea clubului, apoi şi-a făcut apariţia conducerea Primăriei Zalău, edilul Ionel Ciunt reamintindu-le jucătorilor că beneficiază de toate condiţiile pentru a face performanţă.

„Am făcut şi până acum şi vom face în continuare tot ce ţine de noi pentru a avea toate condiţiile atât în ceea ce priveşte resursa financiară, cât şi condiţiile de pregătire. Am spus de la începutul campionatului că obiectivul nostru este să ne batem la promovarea în Liga a II-a. Am convingerea că vom ajunge între echipele care se luptă la promovare, chiar dacă ştiu că nu va fi simplu. Cel mai important lucru este ca voi să arătaţi un fotbal de calitate atunci când intraţi pe teren”, a afirmat primarul Zalăului.

Directorului clubului, Claudiu Bujor, s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte calificarea echipei în play-off. „Suntem încrezători în ceea ce priveşte calificarea în play-off. Nu va fi uşor, pentru că ne aşteaptă meciuri grele în luna martie, dar transferurile făcute ne dau speranţe că lucrurile vor arăta altfel în acest an. Sper ca atât jucătorii care au venit, cât şi cei care au rămas în lot să-şi demontreze valoare pe teren şi să fim în primele patru echipe la finalul returului”, a declarat directorul clubului.

Printre noutăţile din pauza de iarnă se numără Ionuţ Paşcu, Artur Pătraş, Alexandru Negrean şi Andrei Bobaru, Negrean fiind prezentat chiar chiar la reunirea echipei, evoluând în turul campionatului la FC Braşov, echipă ce activează în Liga a II-a.

Fotbaliştii zălăuani se vor pregăti pe plan local până la începutul lunii februarie, când vor pleca într-un stagiu de pregătire la Băile Felix.

3 Thoughts to “SCM Zalău s-a reunit pentru partea a doua a sezonului”

  1. […] SCM Zalău s-a reunit luni după-amiaza la noua bază sportivă din incinta Stadionului Municipal, 24 de fotbalişti fiind prezenţi la prima şedinţă de pregătire din acest an. Fotbaliştii au avut o primă întrevedere cu ccei din conducerea clubului, apoi şi-a făcut apariţia conducerea Primăriei Zalău, edilul Ionel Ciunt reamintindu-le jucătorilor că beneficiază de toate condiţiile pentru a face performanţă. „Am făcut şi până acum şi vom face în continuare tot ce ţine de noi pentru a avea toate condiţiile atât în ceea ce priveşte resursa financiară, cât şi condiţiile de… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău s-a reunit luni după-amiaza la noua bază sportivă din incinta Stadionului Municipal, 24 de fotbalişti fiind prezenţi la prima şedinţă de pregătire din acest an. Fotbaliştii au avut o primă întrevedere cu ccei din conducerea clubului, apoi şi-a făcut apariţia conducerea Primăriei Zalău, edilul Ionel Ciunt reamintindu-le jucătorilor că beneficiază de toate condiţiile pentru a face performanţă. „Am făcut şi până acum şi vom face în continuare tot ce ţine de noi pentru a avea toate condiţiile atât în ceea ce priveşte resursa financiară,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment