SCM Zalău s-a impus în primul joc de verificare din această vară

Cu o conducere tehnică nouă, dar și cu o serie de achiziții noi, SCM Zalău a susținut sâmbătă dimineața primul meci de verificare din această vară. Echipa condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci s-a impus cu scorul de 6 – 4, în deplasare, împotriva celor de la Sănătatea Cluj. Antrenorul Lupuț a folosit două garnituri diferite în cele două reprize, iar în poartă i-a utilizat pe toți cei trei portari pe care i-a avut la dispoziție.

După o primă repriză nu foarte reușită a Zalăului, Sănătatea a intrat cu avans de două goluri la vestiare, 3 – 1. Clujenii au deschis scorul în minutul 10, iar în minutul 15, Adrian Șter a restabilit egalitatea. O gafă copilărească în defensiva Zalăului a făcut ca gazdele să înscrie pentru 2 – 1 în minutul 20, iar în minutul 36, scorul a devenit 3 – 1, după ce, cu câteva secunde înainte, Alexandru Mare a ratat din poziție de “1 – 1”.

Rolurile s-a schimbat în partea secundă. Cu o echipă schimbată în totalitate, SCM Zalău a marcat “la foc automat”, ducând scorul la 6 – 3. Sergiu Pop a reușit o “dublă”, de două ori a marcat și Mihai Doroftei, iar pe lista marcatorilor și-a mai trecut numele Vadim Calugher. Tabela au închis-o gazdele, în minutul 87.

Returul dintre cele două echipe este programat vineri după-amiaza, la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean.

SCM Zalău: Miron – Sălăgeanu, Onicaș, Ardelean, Cherecheș, Tîra, Amir, Moraru, Mare, Șter și Bruno. Au mai evoluat: A. Pop, Șugar – F. Pop. Jalbă, Șumlea, Rotea, Noah, Vadim, L. Mihai, Doroftei, Meșter și S. Pop. Antrenori: Cristian Lupuț (principal), Claudiu Cornaci (secund), Sergiu Moga (preparator fizic)

3 Thoughts to “SCM Zalău s-a impus în primul joc de verificare din această vară”

  1. […] Cu o conducere tehnică nouă, dar și cu o serie de achiziții noi, SCM Zalău a susținut sâmbătă dimineața primul meci de verificare din această vară. Echipa condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci s-a impus cu scorul de 6 – 4, în deplasare, împotriva celor de la Sănătatea Cluj. Antrenorul Lupuț a folosit două garnituri diferite în cele două reprize, iar în poartă i-a utilizat pe toți cei trei portari pe care i-a avut la dispoziție. După o primă repriză nu foarte reușită a Zalăului, Sănătatea a intrat cu… Citeste mai mult […]

  2. […] Cu o conducere tehnică nouă, dar și cu o serie de achiziții noi, SCM Zalău a susținut sâmbătă dimineața primul meci de verificare din această vară. Echipa condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci s-a impus cu scorul de 6 – 4, în deplasare, împotriva celor de la Sănătatea Cluj. Antrenorul Lupuț a folosit două garnituri diferite în cele două reprize, iar în poartă i-a utilizat pe toți cei trei portari pe care i-a avut la dispoziție. După o primă repriză nu foarte reușită a Zalăului,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment