SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul Dorin Toma

După un sezon aproape perfect, în care a fost la doar câteva secunde de o promovare istorică în Liga a II-a, SCM Zalău nu a „prins” în acest an competiţional nici măcar play-off-ul, terminând sezonul regulat pe un modest loc cinci. Conducerea clubului a avut o şedinţă de analiză luni dimineaţa, întâlnire în urma căreia s-a decis încheierea colaborării dintre clubul zălăuan şi antrenorul Dorin Toma.

„Din păcate, calificarea în play-off am pierdut-o încă din primele 15 etape, dar mai aveam, totuşi, o speranţă atâta timp cât aveam şi şanse matematice. Am făcut o analiză, iar în contract era speculată acea clauză în care se speficică faptul că dacă se ratează calificarea în play-off, cele două părţi pot rezilia contractul pe cale amiabilă. S-a decis că e mai bine aşa. Îi mulţumim lui Dorin Toma pentru colaborare şi îi dorim succes în carieră”, a declarat managerul Marius Paşca.

Dorin Toma a stat cinci luni pe banca Zalăului, ocupând funcţia de antrenor principal din data de 20 octombrie. Primul meci a fost cu Luceafărul Oradea, în cadrul etapei a IX-a, câştigat cu 4 – 0, renunţându-se la serviciile sale tot după un joc cu echipa orădeană, câştigat sâmbătă cu 7 – 2. Cu Toma pe bancă, Zalăul a înregistrat cinci victorii, o remiză şi patru înfrângeri.

Conducerea clubului poartă tratative în aceste zile cu diferiţi antrenori din ţară, unii dintre ei, antrenori consacraţi, care au pregătit echipe importante din fotbalul românesc. Există şi varianta ca până la finalul sezonului, de pregătirea echipei să se ocupe unul dintre antrenorii grupelor de juniori, iar noul tehnician să vină doar din vară.

 

 

3 Thoughts to “SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul Dorin Toma”

  1. […] După un sezon aproape perfect, în care a fost la doar câteva secunde de o promovare istorică în Liga a II-a, SCM Zalău nu a „prins” în acest an competiţional nici măcar play-off-ul, terminând sezonul regulat pe un modest loc cinci. Conducerea clubului a avut o şedinţă de analiză luni dimineaţa, întâlnire în urma căreia s-a decis încheierea colaborării dintre clubul zălăuan şi antrenorul Dorin Toma. „Din păcate, calificarea în play-off am pierdut-o încă din primele 15 etape, dar mai aveam, totuşi, o speranţă atâta timp cât aveam şi şanse…  » Mai multe detalii […]

  2. […] După un sezon aproape perfect, în care a fost la doar câteva secunde de o promovare istorică în Liga a II-a, SCM Zalău nu a „prins” în acest an competiţional nici măcar play-off-ul, terminând sezonul regulat pe un modest loc cinci. Conducerea clubului a avut o şedinţă de analiză luni dimineaţa, întâlnire în urma căreia s-a decis încheierea colaborării dintre clubul zălăuan şi antrenorul Dorin Toma. „Din păcate, calificarea în play-off am pierdut-o încă din primele 15 etape, dar mai aveam, totuşi, o speranţă atâta timp cât aveam şi şanse…  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    De managerul Pașca marius când se va despărți? Pașca trebuie să plece nu antrenori demisia pasca

Leave a Comment