SCM Zalău nu iartă pe nimeni în campionat

Dacă în Cupa României a suferit prima înfrângere miercuri, în fața Oțelului Galați, SCM Zalău nu a făcut niciun pas greșit în campionat după șase etape. Zălăuanii antrenați de Cristian Lupuț s-au impus și în etapa de la finalul acestei săptămâni, câștigând cu scorul de 2 – 1 duelul susținut în deplasare, pe terenul celor de la Sănătatea Servicii Publice Cluj.

După prima parte a întâlnirii, gazdele conduceau cu 1 – 0, grație reușitei lui Denis Paul din minutul 30. Ambele echipe și-au trecut în cont câteva ocazii importante în prima parte, dar golul a venit doar din partea gazdelor.

SCM Zalău a ieșit mai motivată de la cabine, iar în partea a doua a controlat jocul. În minutul 64, Ionuț Sălăjean a trimis balonul în transversală, iar opt minute mai târziu a venit și golul. Raul Stanciu a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, fără nicio speranță pentru portarul gazdelor.

Formația de la poalele Meseșului a continuat să domine jocul, iar golul care a adus victoria a venit exact în ultimul minut de prelungiri. Raul Stanciu a executat bine un corner, iar Kun Victor a reluat perfect cu capul în plasă, aducând Zalăului a șasea victorie din tot atâtea partide.

După șase etape, SCM Zalău continuă să se afle pe primul loc, cu 18 puncte, urmată în clasament de CSM Olimpia Satu Mare și CS Lotus Băile Felix, fiecare cu câte 11 puncte.

În etapa viitoare, programată vineri, 6 octombrie, SCM Zalău va primi vizita celor de la Minaur Baia Mare, formație situată pe locul 9, cu doar 4 puncte.

2 Thoughts to “SCM Zalău nu iartă pe nimeni în campionat”

  1. […] Dacă în Cupa României a suferit prima înfrângere miercuri, în fața Oțelului Galați, SCM Zalău nu a făcut niciun pas greșit în campionat după șase etape. Zălăuanii antrenați de Cristian Lupuț s-au impus și în etapa de la finalul acestei săptămâni, câștigând cu scorul de 2 – 1 duelul susținut în deplasare, pe terenul celor de la Sănătatea Servicii Publice Cluj. După prima parte a întâlnirii, gazdele conduceau cu 1 – 0, grație reușitei lui Denis Paul din minutul 30. Ambele echipe și-au trecut în cont câteva ocazii importante în… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Mare noroc a avut la Sanatatea

Leave a Comment