SCM Zalău îşi întăreşte linia mediană cu un campion al Moldovei

Exact în ziua plecării în cantonamentul de la Băile Felix, SCM Zalău a efectuat un transfer important pentru returul campionatului, dar şi pentru eventualele meciuri de baraj. Conducerea clubului zălăuan a ajuns la un acord cu Vadim Calugher, un mijlocaş din Moldova în vârstă de 25 de ani.
Noul jucător al Zalăului este campion al Moldovei cu formaţia Milsami Orhei, echipă cu care a evoluat şi în Europa League. În Moldova, mijlocaşul de 25 de ani a mai evoluat la Zimbrul Chişinău, Speranţa Nisporeni, Petroclub Hînceşti, Sfântul Gheorghe şi Floreşti. Calugher a evoluat o perioadă şi în România, la Poli timişoara în Liga a II-a, după care s-a întors în ţara natală, la Zimbrul Chişinău, pentru care a evoluat până în momentul transferării la SCM Zalău.
„Am venit la SCM Zalău pentru că se doreşte promovarea în Liga a II-a. Nu am stat prea mult pe gânduri, fiindcă mi-am dorit o schimbare şi să joc la o echipă cu pretenţii la promovare. La prima vedere, colectivul pare unul prietenos, iar băieţii mă ajută să mă acomodez cât mai repede în echipă”, a declarat noua achiziţie a Zalăului.
Vadim Calugher are peste 120 de prezenţe în Divizia Naţională din Moldova. După semnarea contractului, jucătorul a plecat cu echipa în stagiul de pregătire de la Băile Felix, iar prima apariţie în tricoul formaţiei zălăuane ar putea fi chiar miercuri, în amicalul cu Universitatea Cluj.

One Thought to “SCM Zalău îşi întăreşte linia mediană cu un campion al Moldovei”

  1. Anonim

    Pasca acum jucători ai condiții ai rezultate sa ai

Leave a Comment