SCM Zalău, în faţa primului meci oficial al sezonului

Sport Club Municipal Zalău va debuta miercuri după-amiaza în noul sezon competiţional, echipa pregătită de Alexandru Pop urmând să evolueze în prima fază a Cupei României. Lotul zălăuanilor nu este încă definitivat, tehnicianul SCM-ului afirmând după amicalul cu Dumbrava Gâlgău că mai are nevoie de un atacant, un fundaş stânga şi un mijlocaş central defensiv.

Cu un lot în care se regăsesc puţini jucători cu experienţă, majoritatea fiind fotbalişti tineri, SCM Zalău va încerca să treacă de primul adversar din Cupa României, Olimpia MCMXXI Satu Mare, echipă înfiinţată de suporterii sătmăreni, ce a câştigat faza judeţeană în Satu Mare după ce a învins în finală la loviturile de departajare Talna Oraşul Nou.

„Nu ne-am definitivat lotul încă, iar miercuri vom juca cu ce avem la dispoziţie. Nu are rost să ne grăbim şi să transferăm jucători care nu sunt pe placul nostru0”, ne-a declarat Alexandru Pop.

Partida dintre Olimpia MCMXXI Satu Mare şi SCM Zalău este programată la ora 17:30, pe Stadionul Someşul din Satu Mare.

Federaţia Română de Fotbal a programat 38 de partide pentru prima fază a Cupei României, 42 de echipe fiind câştigătoarele fazelor judeţene ale Cupei României, iar 34 fiind formaţii ce evoluează în Liga a III-a.

În caz de egalitate după 90 de minute, vor urma cele două reprize de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista, câştigătoarea se va decide la loviturile de departajare.

Leave a Comment