Rabla pentru electrocasnice 2019: sălăjenii trebuie să folosească voucherele până vinerea viitoare, altfel le pierd

Persoanele care s-au înscris în a treia și ultima sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice mai au la dispoziție doar câteva zile, până vineri, pentru a folosi voucherele primite, altfel acestea sunt anulate, iar beneficiarii nu le vor mai putea folosi la înlocuirea electrocasnicelor vechi, potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Printr-un comunicat de presă publicat pe website-ul propriu, AFM a anunțat publicarea listei ce cuprinde persoanele acceptate în cea de-a treia sesiune a Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, mai cunoscut sub numele de Rabla pentru electrocasnice.

Persoanele ce se regăsesc pe lista publicată de AFM mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a utiliza voucherele obținute la magazinele validate în cadrul celei de-a treia sesiuni a programului Rabla pentru electrocasnice. Mai exact, beneficiarii voucherelor le vor putea folosi până în data de 2 august 2019, altfel acestea se vor anula.

Potrivit comunicatului, în cea de-a treia și ultima sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din acest an s-au înscris, la nivel național, 33.339 de persoane. În plus, AFM a publicat cu ceva vreme în urmă și lista comercianților validați în ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice.

Începând cu ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice, cei interesați au posibilitatea să ceară bani de la stat, printre altele, și pentru cumpărarea de televizoare, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat portabile. În ediția de anul trecut a programului Rabla pentru electrocasnice s-au putut achiziționa doar mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și aparate de aer condiționat.

Alte articole

Leave a Comment