SCM Zalău, din nou în afara play-off-ului după eşecul în faţa Gloriei Bistriţa

Situată pe locul patru înaintea etapei de la finalul acestei săptămâni, ultimul care asigură calificarea în play-off, SCM Zalău a coborât, din nou, în afara zonei care asigură calificarea la barajul de promovare. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci a suferit vineri a treia înfrângere din actuala ediţie a Ligii a III-a, pierzând cu 1 – 3 pe terenul formaţiei Gloria Bistriţa-Năsăud.
Soarta meciului s-a decis în primul sfert de oră, zălăuanii încasând două goluri în doar două minute. Gloria a deschis scorul dintr-un penalty, prin Manolache, iar un minut mai târziu, Davordzie a profitat de o eroare copilărească în defensiva Zalăului şi a marcat pentru 2 – 0. Până la pauză, Zalăul a redus din handicap prin atacantul Banyoi, iar elevii lui Lupuţ au sperat, din nou, la un rezultat favorabil. În minutul 28, Sergiu Pop putea restabili egalitatea, şutul acestuia trecând milimetric peste transversală.
Partea a doua a continuat să fie echilibrată, cu câteva ocazii notabile de ambele părţi, însă, în minutul 83, speranţele Zalăului la un rezultat favorabil au fost năruite de Tănasă, care a scăpat pe contraatac şi l-a învins pe portarul Aldescu cu un şut din interiorul careului.
După eşecul în faţa Gloriei, formaţia zălăuană rămâne cu 12 puncte, urmând ca în etapa viitoare, penultima a turului, să primeasacă vizita liderului, CSM Satu Mare.

2 Thoughts to “SCM Zalău, din nou în afara play-off-ului după eşecul în faţa Gloriei Bistriţa”

  1. […] Sitată pe locul patru înaintea etapei de la finalul acestei săptămâni, ultimul care asigură calificarea în play-off, SCM Zalău a coborât, din nou, în afara zonei care asigură calificarea la barajul de promovare. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci a suferit vineri a treia înfrângere din actuala ediţie a Ligii a III-a, pierzând cu 1 – 3 pe terenul formaţiei Gloria Bistriţa-Năsăud. Soarta meciului s-a decis în primul sfert de oră, zălăuanii încasând două goluri în doar două minute. Gloria a deschis scorul dintr-un penalty,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment