Duckadam: Steaua nu mai există

Helmut Duckadam susţine că în opinia sa „Steaua nu mai există” şi că responsabilii FCSB şi CSA „şi-au bătut joc” de istoria echipei.

„Eu am fost unul dintre puţinii care am susţinut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua nu mai există! Cei care conduc azi FCSB şi CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe Facebook.

Reacţia fostului mare portar vine după ce FCSB a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

2 Thoughts to “Duckadam: Steaua nu mai există”

  1. […] Helmut Duckadam susţine că în opinia sa „Steaua nu mai există” şi că responsabilii FCSB şi CSA „şi-au bătut joc” de istoria echipei. „Eu am fost unul dintre puţinii care am susţinut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua nu mai există! Cei care conduc azi FCSB şi CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe Facebook. Reacţia fostului mare portar vine după ce FCSB a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 5-0,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment