SCM Zalău, aproape de primul punct în grupele Cupei României

Stadionul Municipal din Zalău a fost miercuri, începând cu ora 13, gazda partidei dintre SCM Zalău şi FC Universitatea 1948 Craiova, meci din cadrul etapei a II-a din grupele Cupei României. Deşi formaţia craioveană evoluează în Superliga Naţională, cele două echipe au evoluat de la egal la egal în cele mai multe momente ale partidei. Oltenii s-au impus la limită, 1 – 0, dar Zalăul a irosit câteva ocazii importante de a marca pe durata celor 95 de minute.

După un prim sfert de oră de tatonare din partea ambelor formaţii, SCM Zalău a avut şansa deschiderii scorului în minutul 21, prin Andrei Bobaru, care a ajuns prea târziu la o minge trimisă la numai doi metri în faţa porţii, după o lovitură de colţ de pe partea dreaptă. Au făcut-o, însă, oaspeţii, două minute mai târziu, prin Andrea Padula, care l-a învins pe portarul Miron cu un şut din interiorul careului. Stefan Nikolic a avut şansa egalării în minutul 30, reluând balonul milimetric cu capul pe lângă poartă, după o centrare trimisă de Alex Mare, de pe partea stângă de atac.

După revenirea de la cabine, zălăuanii au continuat să atace poarta oaspeţilor, iar în minutul 54, Nikolic a irosit o nouă ocazie, trimiţând balonul cu capul în bară, după o centrare a lui Sălăjan. Trei minute mai târziu, Negrean a fost la un pas să-l surprindă pe portarul Craiovei cu un şut din afara careului, goalkeeper-ul oltenilor respingând cu greu balonul în corner. S-a terminat 0 – 1, rezultat în urma căruia, FCU 1948 Craiova obţine prima victorie în grupe, în timp ce Zalăul rămâne pe ultimul loc, cu zero puncte.

În ultima etapă a fazei grupelor, formaţia de la poalele Meseşului va primi vizita celor de la FC Bihor, echipă ce se află pe primul loc în Seria a VIII-a a Ligii a III-a. Partida este programată miercuri, 6 decembrie, ora nefiind încă stabilită.

SCM Zalău: Bogdan Miron – Ionuţ Sălăjan, Andrei Bobaru, Bogdan Porumb, Samuel Zimţa, Alex Mare, Alex Negrean, Florin Pop, Sebastian Culda, Raoul Cristea şi Stefan Nikolic. Au mai evoluat: Sergiu Pop, Alex Micle, Raul Stanciu, Artur Pătraş şi Dario Bora. Antrenor: Cristian Lupuţ

One Thought to “SCM Zalău, aproape de primul punct în grupele Cupei României”

  1. […] Stadionul Municipal din Zalău a fost miercuri, începând cu ora 13, gazda partidei dintre SCM Zalău şi FC Universitatea 1948 Craiova, meci din cadrul etapei a II-a din grupele Cupei României. Deşi formaţia craioveană evoluează în Superliga Naţională, cele două echipe au evoluat de la egal la egal în cele mai multe momente ale partidei. Oltenii s-au impus la limită, 1 – 0, dar Zalăul a irosit câteva ocazii importante de a marca pe durata celor 95 de minute. După un prim sfert de oră de tatonare din partea ambelor… Citeste mai mult […]

Leave a Comment