SCM Zalău a învins şi Gloria Bistriţa în amicale

La câteva zile după victoria obţinută la Satu Mare, în faţa colegei de serie CSM Satu Mare, SCM Zalău s-a impus şi în faţa celor de la Gloria Bistriţa. Dacă miercuri, la Satu Mare, scorul a fost 3 – 2, de această dată, elevii lui Dorin Toma s-au impus cu 2 – 1, după ce bistriţenii au condus cu 1 – 0. Golul adversarilor a fost marcat în minutul 22, din penalty, iar în minutul 39, Cosmin Meşter a restabilit egalitatea, scor cu care s-a şi încheiat prima parte a întâlnirii. În repriza a doua, antrenorii zălăuani au introdus în teren şi jucătorii de rezervă, iar Andrei Haţiegan, introdus în teren în minutul 60, a înscris golul victoriei zălăuane în minutul 86, cu o super execuţie de la aproximativ 30 de metri.
Sâmbătă, 6 martie, zălăuanii vor susţine un nou amical, tot la Baza Sportivă de la Iclod, împotriva celor de la Metalurgistul Cugir.
SCM Zalău: Alexandru Gudea – Vlad Motroc, Răzvan Dulap, Ionuţ Ilieş, Iustin Ardelean, Adrian Micaş, Sebastian Culda, Vadim Calugher, Mihai Forna, Cosmin Meşter, Adrian Şter. Au mai evoluat: Andrei Pop, Bogdan Miron – Andrei Haţiegan, Sebastian Nicoraş, Florin Varga, Andrei Tite, Alexandru Mare, Andrei Şumlea, Bogdan Forna, Darius Opriş şi Andrei Tite.

One Thought to “SCM Zalău a învins şi Gloria Bistriţa în amicale”

  1. […] La câteva zile după victoria obţinută la Satu Mare, în faţa colegei de serie, CSM Satu Mare, SCM Zalău s-a impus şi în faţa celor de la Gloria Bistriţa. Dacă miercuri, la Satu Mare, scorul a fost 3 – 2, de această dată, elevii lui Dorin Toma s-au impus cu 2 – 1, după ce bistriţenii au condus cu 1 – 0. Golul adversarilor a fost marcat în minutul 22, din penalty, iar în minutul 39, Cosmin Meşter a restabilit egalitatea, scor cu care s-a şi încheiat prima parte a…  » Citeste mai mult […]

Leave a Comment