Ultimă oră. Accident între Panic și Hereclean

Trei mașini au fost implicate într-un accident de circulație care a avut loc cu puțin timp în urmă pe drumul dintre localitățile Panic și Hereclean. În incidentul rutier nu au fost înregistrate victime.

Pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj au fost solicitați sa intervină, în urma cu câteva minute, la un eveniment rutier petrecut la ieșirea din localitatea Panic, pe drumul spre Hereclean.

„În eveniment au fost implicate trei autoturisme dintre care unul avea atașat un trailer. Nu au fost înregistrate persoane rănite, dar au existat scurgeri de carburanți pe partea carosabilă. S-a acționat pentru asigurarea măsurilor specifice de protecție împotriva incendiilor și sablarea carosabilului”, potrivit ISU „Porolissum” Sălaj.Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

One Thought to “Ultimă oră. Accident între Panic și Hereclean”

  1. […] Trei mașini au fost implicate într-un accident de circulație care a avut loc cu puțin timp în urmă pe drumul dintre localitățile Panic și Hereclean. În incidentul rutier nu au fost înregistrate victime. Pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj au fost solicitați sa intervină, în urma cu câteva minute, la un eveniment rutier petrecut la ieșirea din localitatea Panic, pe drumul spre Hereclean. „În eveniment au fost implicate trei autoturisme dintre care unul avea atașat un trailer.  » Citeste mai mult […]

Leave a Comment