SCM Zalău a câștigat și al doilea amical cu Sănătatea Cluj

După 6 – 4 în urmă cu o săptămână, pe terenul de la Baza Sportivă Clujana, SCM Zalău s-a impus și sâmbătă în fața celor de la Sănătatea Cluj. Amicalul a avut loc la Baza Sportivă Viitorul de la Hereclean, scorul final fiind 6 – 1 pentru formația zălăuană.

La pauză, scorul a fost 3 – 0, antrenorii Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci folosind două “garnituri” diferite în cele două reprize.

Pentru zălăuani a marcat Sergiu Pop și Liviu Mihai, ambii de două ori, iar pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Cosmin Meșter și Mihai Doroftei.

SCM Zalău: Aldescu – F. Pop, Jalbă, Ion, Cherecheș, Vadim, Jorza, Culda, Minteuan, Moraru și S. Pop. Au mai evoluat. A. Pop – L. Mihai, Sălăjanu, Șumlea, Onicaș, Rotea, Stanciu, Doroftei, Noah, Meșter, Șter și Ardelean.

Pentru SCM Zalău a fost al doilea amical al verii, formația de la poalele Meseșului urmând să efectueze un stagiu de pregătire în perioada 27 iulie – 5 august, la Poiana Stampei.

3 Thoughts to “SCM Zalău a câștigat și al doilea amical cu Sănătatea Cluj”

  1. […] După 6 – 4 în urmă cu o săptămână, pe terenul de la Baza Sportivă Clujana, SCM Zalău s-a impus și sâmbătă în fața celor de la Sănătatea Cluj. Amicalul a avut loc la Baza Sportivă Viitorul de la Hereclean, scorul final fiind 6 – 1 pentru formația zălăuană. La pauză, scorul a fost 3 – 0, antrenorii Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci folosind două “garnituri” diferite în cele două reprize. Pentru zălăuani a marcat Sergiu Pop și Liviu Mihai, ambii de două ori, iar pe lista marcatorilor și-au mai… Citeste mai mult […]

  2. […] După 6 – 4 în urmă cu o săptămână, pe terenul de la Baza Sportivă Clujana, SCM Zalău s-a impus și sâmbătă în fața celor de la Sănătatea Cluj. Amicalul a avut loc la Baza Sportivă Viitorul de la Hereclean, scorul final fiind 6 – 1 pentru formația zălăuană. La pauză, scorul a fost 3 – 0, antrenorii Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci folosind două “garnituri” diferite în cele două reprize. Pentru zălăuani a marcat Sergiu Pop și Liviu Mihai, ambii de două ori,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment