Urmările incendiului din Șimleu Silvaniei: o cabană, pădure și vegetația de pe zeci de hectare s-au făcut scrum

Zeci de pompieri au acționat sâmbătă ore întregi pentru a stinge incendiul care s-a apropiat periculos inclusiv de Unitatea Militară din Șimleu Silvaniei. Focul a fost stins în cele din urmă, dar incendiul a distrus o cabană dezafectată din interiorul pădurii, stupi de albine, material lemnos dintr-o gospodărie și o suprafață totală de aproximativ 71 de hectare, dintre care 18 hectare de fond forestier. Potrivit pompierilor, efortul pentru stingerea incendiului a fost unul uriaș, în misiune fiind implicați și pompieri voluntari și localnici.

3 Thoughts to “Urmările incendiului din Șimleu Silvaniei: o cabană, pădure și vegetația de pe zeci de hectare s-au făcut scrum”

  1. […] Zeci de pompieri au acționat sâmbătă ore întregi pentru a stinge incendiul care s-a apropiat periculos inclusiv de Unitatea Militară din Șimleu Silvaniei. Focul a fost stins în cele din urmă, dar incendiul a distrus o cabană dezafectată din interiorul pădurii, stupi de albine, material lemnos dintr-o gospodărie și o suprafață totală de aproximativ 71 de hectare, dintre care 18 hectare de fond forestier. Potrivit pompierilor, efortul pentru stingerea incendiului a fost unul uriaș, în misiune fiind implicați și pompieri voluntari și localnici. Citeste mai mult […]

  2. […] Zeci de pompieri au acționat sâmbătă ore întregi pentru a stinge incendiul care s-a apropiat periculos inclusiv de Unitatea Militară din Șimleu Silvaniei. Focul a fost stins în cele din urmă, dar incendiul a distrus o cabană dezafectată din interiorul pădurii, stupi de albine, material lemnos dintr-o gospodărie și o suprafață totală de aproximativ 71 de hectare, dintre care 18 hectare de fond forestier. Potrivit pompierilor, efortul pentru stingerea incendiului a fost unul uriaș, în misiune fiind implicați și pompieri voluntari și localnici.  » Mai multe detalii […]

  3. Ceratatean

    Așteptam acum rezultatele cercetărilor specialiștilor și tragerea la răspundere inclusiv penală, dar mai ales contravențională a proprietarilor trenurilor de unde a izbucnit incendiul! Deja inconștiență este prea mare!

Leave a Comment