SCM Zalău a bifat victoria cu numărul 10 în campionat

SCM Zalău continuă seria victoriilor în campionat, câștigând la limită, scor 2 – 1 duelul de vineri, de pe teren propriu, cu CSM Sighetu Marmației. A fost al zecelea succes din campionat pentru formația de la poalele Meseșului, care a mai înregistrat două remize și o înfrângere în cele 13 etape.

Scorul l-au deschis oaspeții în partida de vineri, echipa antrenată de George Zima înscriind în minutul 9, prin Leonardo Mitruscsak. Cinci minute mai târziu, Zalăul a egalat prin atacantul Stefan Nikolic, care a marcat după o eroare a portarului advers. Cu acest scor, 1 – 1 s-a intrat și la cabine la finalul primei reprize, chiar dacă au mai existat câteva situații periculoase la cele două porți.

După aproximativ 10 minute de la reluare, SCM Zalău a marcat golul victoriei, Stefan Nikolic fiind și de această dată marcator. CSM Sighetu Marmației a avut un gol anulat la faza imediat următoare, iar până la final, ambele formații au mai avut câteva situații bune de marca.

După victoria de vineri, SCM Zalău a acumulat 32 de puncte, menținâdu-se pe prima poziție, urmând ca în etapa viitoare, penultima din acest an, să întâlnească, în deplasare, ACS Crișul Sântandrei.

2 Thoughts to “SCM Zalău a bifat victoria cu numărul 10 în campionat”

  1. […] SCM Zalău continuă seria victoriilor în campionat, câștigând la limită, scor 2 – 1 duelul de vineri, de pe teren propriu, cu CSM Sighetu Marmației. A fost al zecelea succes din campionat pentru formația de la poalele Meseșului, care a mai înregistrat două remize și o înfrângere în cele 13 etape. Scorul l-au deschis oaspeții în partida de vineri, echipa antrenată de George Zima înscriind în minutul 9, prin Leonardo Mitruscsak. Cinci minute mai târziu, Zalăul a egalat prin atacantul Stefan Nikolic, care a marcat după o eroare a portarului… Citeste mai mult […]

Leave a Comment