Schimb de sălăjeni la UTA Arad

Transferat în vara anului trecut la UTA Arad, sălăjeanul Vlad Morar s-a despărţit la finalul anului trecut de clubul arădean, conducerea „Bătrânei Doamne” renunţând la şase jucători în luna decembrie, printre care şi fotbalistul originar din Crişeni. La aproximativ două săptămâni distanţă de la despărţirea de Morar, conducerea UTA-ei a ajuns la o înţelegere cu un alt fotbalist sălăjean, şimleuanul Liviu Antal, care a evoluat în ultima perioară în Lituania, la formaţia Zalgiris Vilnius.

Campion al României şi câştigător al Supercupei cu Oţelul Galaţi, Antal a câştigat trei titluri şi cu echipa lituaniană: campionatul, cupa şi supercupa.

Antal a fost atât golgeter al României, cât şi al Lituaniei.

„Mă bucur că am ajuns la un club cu istorie. A fost foarte important faptul că atât cei din conducere, cât şi antrenorul m-au dorit foarte mult. Va fi un sezon greu, dar sper ca la final să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii şi să ne îndeplinim obiectivul propus”, a declarat Antal la conferinţa de presă.

Fotbalistul şimleuan va împlini 31 de ani în luna iunie a acestui an, evoluând atât pe postul de mijlocaş, cât şi pe cele de atacant.

 

Leave a Comment