Campania de vaccinare anti-Covid a început și în Șimleu

Campania de vaccinare anti-Covid a fost demarată marți dimineața, 5 ianuarie, la Centrul de vaccinare nr. 1 din Șimleu Silvaniei. Conform programărilor, în primele ore a fost vaccinat personalul medical implicat în organizarea și coordonarea campaniei de vaccinare din cadrul Spitalului Orasenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș”, precum și angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj – Substația Șimleu Silvaniei și personal din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj (centre din Șimleu Silvaniei).

Directorul medical al spitalului, dr. Anca Șteț – coordonator al Centrului de vaccinare nr. 1 Șimleu Silvaniei a precizat că sunt asigurate toate condițiile astfel încât procesul de vaccinare să decurgă în condiții normale, iar până în prezent, nu au fost raportate reacții adverse după vaccinările efectuate. Managerul, împreună cu întreaga echipă medicală a Spitalului Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș” Șimleu Silvaniei au speranţa că vaccinarea ne va permite să revenim cât mai curând la o viaţă normală, aceasta fiind un instrument important pentru stoparea pandemiei și pentru a evita supraîncărcarea unităţilor sanitare, permiţând, astfel, redeschiderea unităţilor sanitare pentru pacienţii non-Covid.

One Thought to “Campania de vaccinare anti-Covid a început și în Șimleu”

  1. Sorin B

    Revin cu cele doua intrebari pe care le-am mai lasat aici pentru conducerea spitalului:

    1. Care sunt criteriile pe care s-au ales cei care se vaccineaza primii? Daca au fost criterii pertinente ele TREBUIE sa fie comunicate public.

    2. Sa spuna cu subiect si predicat ce patesc cadrele medicale care refuza vaccinarea !!!

Leave a Comment