Şapte zile de pregătire centralizată pentru juniorii de la FC Zalău

Juniorii republicani de la FC Zalău şi Luceafărul Bălan au susţinut duminică un meci amical, încheiat cu scorul de 4 – 4

Odată cu echipa de seniori şi juniorii republicani de la FC Zalău au început luni dimineaţa un stagiu de pregătire pe plan local, care va dura până luni. Antrenorul Alexandru Pop, care este şi coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori de la FC Zalău, a declarat că pe perioada celor şapte zile, jucătorii vor efectua doar pregătire fizică. „Alternăm antrenamentele de alergare cu cele de forţă. Vom lua legătura cu cei de la Nuşfalău, pentru a susţine sâmbătă un amical cu grupa lor de juniori. Până la începerea returului vrem să jucăm cât mai multe meciuri amicale. Dacă va fi nevoie, în retur vom folosi la echipa de juniori B şi câtiva jucători de la grupa A, fiindcă vrem să terminăm pe unul dintre primele nouă locuri, ceea cene permine să evoluăm şi la anul în Campionatul Naţional”, a afirmat antrenorul Alexandru Pop.
Juniorii republicani de la FC Zalău au susţinut duminică primul meci de verificare din acest an, pe terenul echipei Luceafărul Bălan, închieat la egalitate, 4 – 4.
În prima etapă din acest an, programată în 10 martie, cele două grupe de juniori republicani de la FC Zalău vor evolua în deplasare, împotriva grupelor de juniori de la LPS Satu Mare.
După prima parte a Campionatului Naţional de juniori republicani, grupa A se situează pe ultimul loc, cu doar şase puncte acumulate, în timp ce juniorii B ocupă poziţia a X-a, cu nouă puncte acumulate.

 

Leave a Comment