Cupa „AJF”, fără campioana judeţeană

La fel ca ediţia de anul trecut, Cupa „AJF” la minifotbal se va organiza şi în acest an în mediul rurar. Faza grupelor este programată sâmbătă, opt echipe urmând să joace la Periei, iar opt formaţii la Măerişte, în sălile de sport a şcolilor din cele două localităţi.

Marea absentă a ediţiei din acest an, cea de-a XIV-a, este campioana din sezonul trecut a Ligii a IV-a şi câştigătoarea Cupei României, Flacăra Halmăşd.
Câştigătoarea ediţiei trecute a Cupei „AJF”, Meseşul Treznea, a fost repartizată în Grupa B, alături de Inter Cizer, Cetate Almaşu şi Largiana Românaşi.
Grupa A este alcătuită din: CS Barcău Nuşfalău, Stejarul Sâg, Unirea Mirşid şi CS Crasna.
Gloria Bobota pare să aibă prima şansă la calificarea în semifinale, în grupa C, din care mai fac parte Frăţia Măerişte, Olimpic Gârcei şi Kemer Camăr.
Din grupa D fac parte două echipe ce evoluează în Liga a IV-a, AS Chieşd şi Sportul Şimleu şi două formaţii ce activează în Liga a V-a, Real Crişeni şi Gloria Ban.
Partidele din Grupele A şi B se vor desfăşura la Pericei, începând cu ora 9:30, iar jocurile din Grupele C şi D, la Măerişte, începând de la aceeaşi oră.
Echipele calsate pe primul loc în fiecare grupă vor obţine calificarea în semifinalele competiţiei, data şi locaţia ultimei faze a Cupei „AJF”, care va cuprinde semifinalele şi finalele, urmând a fi stabilită săptămâna viitoare.

 

Leave a Comment