Sălăjenii s-au remarcat la Campionatul Naţional de Karate-Do Shotokan de la Târgu Secuiesc

Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc a găzduit la finalul săptămânii trecute ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate-Do Shotokan, eveniment la care au fost prezenţi peste 400 de sportivi din România. Sălajul a fost reprezentat de o delegaţie formată din sportivi ai Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, CS Omega Şimleu Silvaniei, dar şi de sportivi legitimaţi la CS Dani-San Zalău.
Delegaţia şimleuană a obţinut trei medalii de aur, două de bronz şi una de argint.
Pe prima treaptă a podiumului a urcat echipa formată din Matei Bal, Gabriel Cionca şi David Cozma, care au cucerit medalia de aur la shobu ippon. Tot la shobu ippon, dar la individual, delegaţia şimleuană a mai cucerit un aur prin Matei Bal, în timp ce Gabriel Cionca a mai obţinut un argint la individual, shobu ippon.
Cu două medalii s-a întors de la Târgu Secuiesc şi David Cozma, medaliat cu bronz la WKF, rezultat obţinut şi de Maia Pop.
Cu rezultate notabile s-a întors şi delegaţia Clubului Sportiv Dani-San Zalău.
Clubul condus de Dan Chiş a obţinut patru titluri naţionale, prin Mihail Chiş, David Almăşan, Samuel Benţa şi Darius Goron.
Andrei Chiş, Mihail Chiş şi Samuel Benţa au devenit şi vicecampioni naţionali, iar medalii de bronz au cucerit şapte sportivi din delegaţia zălăuană: Darius Goron, Sebastian Stejan, Erik Sava, Andrei Chiş, Andrei Creţ, Mihail Chiş şi David Almăşan.

Leave a Comment