Tir răsturnat în Sălățig

Un accident de circulație a avut loc marți, în jurul orei 14.30, în apropiere de Cehu Silvaniei, în comuna Sălățig. Un tir încărcat cu fier vechi, condus de un șofer clujean în vârstă de 38 de ani, s-a răsturnat pe marginea drumului, după ce conducătorul auto a efectuat o curbă la stânga, pe DJ 108 D în Sălățig. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă, după cum informează IPJ Sălaj. În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a fi stabilite și pagubele rezultate.

foto: Magazin Salajean

3 Thoughts to “Tir răsturnat în Sălățig”

 1. Spartacus

  Dar ca soferul a evitat alt automobil care a ferit o groapa si a iesit de pe parte carosabila …. nu se scrie ? Platim taxe , impozite … si drumurile sunt cum sunt . .

  1. Anonim

   În cazul acesta sînt doi proști: unul evită groapa cînd vine tirul, prostul 2 îl evită cu tirul pe prostul 1!

   1. Juridic

    Prost ești tu care vorbești fără sa cunoști împrejurările în care s-a produs evenimentul….. Judeci macar cu sfecla aia pe care o ai în loc de cap? 2 tiruri de 40 tone sa se tamponeaze frontal? Știi ce iese?

Leave a Comment