Sălăjenii Petru Bologa şi Rodica Prodan, pe podium la Campionatul Naţional de Atletism Masters 2019

Doi dintre veteranii atletismului sălăjean, Petru Bologa şi Rodica Prodan, au fost prezenţi la finalul săptămânii trecute la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Atletism Masters 2019, desfăşurat în Sala de Atletism „Ion Soter” din Bucureşti.
Rodica Prodan, stabilită în localitatea Var, a luat startul la patru probe, la toate reuşind să urce pe podium. Cele mai bun rezultat le-a obţinut în probele de 800 de metri şi 60 de metri, reuţind să câştige locul I la categoria plus 65 de ani. Sălăjeanca a mai concurat în probele de 200 de metri şi 400 de metri, clasându-se pe poziţia secundă în ambele probe, tot la categoria plus 65 de ani.
Petru Bologa a luat startul în proba de 60 de metri, clasându-se pe locul trei, rezultat obţinut şi în proba de 400 de metri.
„A fost un eveniment foarte frumos, cu participare numeroasă. Ne-am întâlnit aproape toţi veteranii care practică regulat atletismul. Rezultatele sunt mai puţin importante pentru noi. Cel mai mult ne bucurăm că reuşim să ne revedem cu ceilaţi atleţi din ţară”, ne-a declarat Petru Bologa, cel care a reprezentat CSM Zalău la acest concurs, la fel ca Rodica Prodan.
Participanţii s-au întrecut la 13 probe de concurs, atât la feminin, cât şi la masculin: 60 metri, 200 metri, 400 metri, 800 metri, 1.500 metri, 3.000 metri, 300 metri marş, 60 metri graduri, lungime, triplusalt, înălţime, prăjină şi greutate.

Leave a Comment