Sălăjeanul Vlad Morar, un an şi jumătate la Rapid Bucureşti

Fotbalistul originar din comuna Crişeni a semnat marţi seara un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate cu formaţia de sub Podul Grant

Chiar dacă evoluează în Liga a II-a, Rapid Bucureşti rămâne o echipă cu renume în fotbalul românesc, o formaţie pe care antrenorul Dan Alexa vrea să o readucă în Liga I la finalul acestui sezon. Giuleştenii au efectuat câteva achiziţii importante în această iarnă, iar printre jucătorii transferaţi se numără şi sălăjeanul Vlad Morar. Fotbalistul a plecat duminică spre Bucureşti, marţi dimineaţa a efectuat vizitele medicale, iar în seara a semnat cu Rapid un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate.
„Ne-am înţeles cu Vlad Morar pentru o perioadă de un an şi jumătate”, a declarat Radu Birlică, administratorul special al Raidului.
Până marţi seara, alături de Vlad Morar s-a aflat şi tatăl acestuia, despre care fotbalistul spune că este „impresarul din umbră”.
„Rapid Bucureşti are ca obiectiv promovarea în Liga I, iar acest lucru a fost principalul factor care ne-a determinat să alegem această echipă. Chiar dacă este în Liga a II-a în acest moment, Rapidul este o echipă cu renume în fotbalul din România şi bine mediatizată. Am fost primiţi foarte bine de câtre toate persoanele din cadrul clubului, chiar dacă negocierile au durat timp de două zile. Atât antrenorul Dan Alexa, cât şi persoanele din conducere îşi pun mari speranţe în Vlăduţ, iar el va trebui să-şi demonsteze calităţile pe care le are”, a declarat tatăl fotbalistului, Călin Morar.
Vlad Morar a început marţi pregătirile cu Rapid, iar în data de 3 februarie va participa cu formaţia din Giuleşti la un turneu în India. Revenirea în Capitală este programată în data de 20 februarie, iar în prima etapă a returului, programată în 27 februarie, Rapidul va evolua împotriva formaţiei de pe locul trei, FC Academia Clinceni. În runda a doua, giuleştenii vor primi vizita liderului, Dunărea Călăraşi.
Pentru a nu deteriora starea terenurilor de la Baza Sportivă ProRapid, „alb-vişiniii” se vor pregăti pe terenurile de la Buftea până vor pleca în India.
Formaţia de sub Podul Grant se situează pe locul doi în Seria I din eşalonul secund, la egalitate de puncte cu liderul, Dunărea Călăraşi.

Leave a Comment