Sabine Klimek riscă să fie dată afară de la HC Zalău

„Dacă nu-şi schimbă atitudinea, o dau afară, cu riscul de a-i plăti o parte din contract până la final”, a afirmat Tadici după partida cu CSM Bucureşti

HC Zalău a pierdut cu 17 – 31 meciul susţinut pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Bucureşti, din cadrul etapei a II-a a Ligii Naţionale. Managerul Gheorghe Tadici s-a arătat deranjat de diferenţa mare de scor, afirmând că anumite jucătoare nu s-au ridicat la pretenţille sale. Zălăuancele au ratat şi trei aruncări de la 7 metri, prin Roxana Rob, Sabine Klimek şi Ana Maria Drăguţ, iar cea mai criticată dintre ele a fost Sabine Klimek.
„Klimek este o jucătoare care nu acceptă nici pregătirea intensă, nici contactul cu adversarele, ea se „conservă”. Am mai avut o astfel de jucătoare, care a stat vreo şase luni fără să scoată niciun cuvânt. Dacă va continua să aibă această atitudine, o voi da fară, chiar dacă vom fi nevoiţi să-i plătim o parte din contract până la final. Sunt alte jucătoare necăjite, care şi-ar dori să facă performanţă şi nu au unde. Este adevărat că valoarea lor este de nivel mediu, dar, măcar sunt muncitoare. Klimek încearcă să provoace pe toată lumea, începând de la colege până la persoanele din conducere”, a declarat Gheorghe Tadici la finalul partidei cu CSM Bucureşti.
Sabine Klimek a fost transferată la clubul zălăuan în vara anului trecut, ultima echipă la care a activat înaintea venirii la poalele Meseşului fiind SC Mureşul Târgu Mureş.

One Thought to “Sabine Klimek riscă să fie dată afară de la HC Zalău”

  1. Anonim

    Bine si o plateste din buzunarul propriu? Ca nu am inteles.

Leave a Comment