S-au stabilit finalistele „Cupei AJF”

Prima fază a celei de-a XVII-a ediţii a „Cupei AJF” a avut loc duminică, în sălile de sport din patru comune sălăjene, Hida, Chieşd, Valcău de Jos şi Măerişte, iar la start s-au aliniat 23 de echipe, cel mai mare număr de participante de până acum.
Grupa A a fost împărţită în două serii, din fiecare serie calificându-se mai departe două echipe. Unirea Mirşid şi Recolta Agrij sunt cele două echipe calificate din Grupa A1, iar din A2, au mers mai departe CS Hida şi Cetatea Buciumi. Echipa din Mirşid a obţinut patru victorii din tot atâtea partide disputate, în timp ce Recolta Agrij a acumulat opt puncte. CS Hida a câştigat toate cele trei partide susţinute în Grupa A2, în timp ce formaţia din Buciumi a înregistrat două victorii şi un eşec.
Din Grupa B s-au calificat Flacăra Halmăşd şi Gloria Ban, prima având maximum de puncte, iar a doua, nouă.
Silvania Cehu Silvaniei şi Frăţia Măerişte sunt cele două echipe calificate din Grupa C. Silvania a acumulat 12 puncte, cu patru victorii din tot atâtea partide disputate, iar Măerişte a acumulat nouă puncte.
Patru echipe au fost înscrise în Grupa D, iar în faza finală au ajuns Olimpic Bocşa, cu nouă puncte şi AS Chieşd, cu patru puncte.
Faza finală, în care vor evolua cele zece echipe calificate din grupe, se va desfăşura în perioada 20 – 21 februarie, locul de desfăşurare nefiind încă stabilit.
Conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal pune la dispoziţie 17 mingi pentru finalistele din acest an. Echipele calificate pe locurile 4 – 10 vor primi câte o minge, ocupanta locului trei, două mingi, echipa de pe locul secund, trei mingi, iar câştigătoarea „Cupei AJF” va primi cinci mingi din partea organizatorilor. Tuturor finalistelor vor fi acordate şi diplome.

Leave a Comment