Căpitanul Raul Stanciu revine la FC Zalău

FC Zalău va susţine miercuri dimineaţa al treilea amical din această iarnă, urmând să evolueze împotriva juniorilor republicani de la Ardealul Cluj, formaţie situată pe locul trei în Seria Vest din Liga Elitelor, după Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj.
În primul amical, FC Zalău a pierdut în faţa Universităţii Cluj cu scorul de 1 – 3, iar sâmbătă a dispus cu scorul de 6 – 0, pe teren propriu, de Sportul Şimleu Silvaniei, echipă aflată pe ultimul loc în Liga a IV-a.
Căpitanul Raul Stanciu nu a evoluat în primele două jocuri de verificare, mijlocaşul aflându-se în acea perioadă în probe de joc la Universitatea Cluj. Fotbalistul originar din comuna Treznea a evoluat pentru „şepcile roşii” şi în amicalul cu FC Zalău, însă, în cursul zilei de ieri, fotbalistul a anunţat conducerea clubului zălăuan că nu a ajuns la un acord cu Universitatea şi va revenit la clubul de sub Meseş.
Principalul motiv pentru care Stanciu nu a rămas la formaţia Clujeană îl reprezintă problemele financiare cu care se confruntă clubul Universitatea. Căpitanul Zalăului nu va evolua în amicalul de miercuri, dar nici în cel de sâmbătă cu Unirea Dej, suferind o accidentare chiar în timpul partidei cu FC Zalău, de săptămâna trecută.
Amicalul dintre Ardealul Cluj şi FC Zalău este programat la ora 10, la Baza Sportivă „Dan Anca” din Cluj-Napoca.

Leave a Comment