România debutează duminică la Campionatul European

„Fetele s-au pregătit foarte bine şi sper să ne îndeplinim obiectivul”, a afirmat selecţionerul Gheorghe Tadici

După două victorii de moral în amicalele de săptămâna trecută cu Germania, naţionala de hanbdal a României abordează cu încredere ediţia din acest an a Campionatuui European programată în perioada 7 – 22 decembrie în Ungaria şi Croaţia. Selecţionerul Gheorghe Tadici va stabili în această dimineaţă şi lotul cu care va pleca spre Debrecen, acolo unde România va susţine atât meciurile din Grupa B, cât şi cele din grupa principală. Tehnicianul zălăuan s-a arătat mulţumit de modul în care a decurs pregătirea dinaintea turneului final şi consideră că România poate face o figură frumoasă la acest Campionat European. „Fetele s-au pregătit foarte bine şi au abordat la intensitate maximă jocurile cu Germania, echipă ce are stabilit ca obiectiv clasarea între primele patru locuri. Am făcut două victorii cu o forţă din handbalul mondial, care ne face să credem că suntem şi noi o echipă puternică. Le-am inoculat jucătoarelor toate aspectele corespunzătoare despre importanţa competiţiei şi că trebuie să reprezinte cu cinste echipa naţionale, la care este o mândrie să fii convocat. Avem jucătoare tinere, care trebuie să confirme, dar şi jucătoare cu experienţă pentru care, probabil Campionatul European din acest an va fi ultima competiţie majoră din carieră. Fetele trebuie să fie concentrate la maximum, pentru că avem o grupă grea, cu Norvegia, Danemarca şi Ucraina. Am avut ghinionul să jucăm cu ele, dar va trebui să obţinem cel puţin o victorie în faţa Danemarcei sau a Norvegiei şi să nu ne încurcăm cu Ucraina. Va urma grupa principală, unde vom întâlni şi Ungaria, o echipă ce-şi propune să câştige o medalie la acest turneu final. Sunt 11 echipe la acest turneu final care pot termina în primele patru locrui, dar, în acelaşi timp, se pot clasa şi pe locul 12”, ne-a declarat selecţionerul Gheorghe Tadici.
România va fi susţinută la meciurile de la Campionatul European şi de un grup de suporteri zălăuani. „Am purtat o discuţie cu băieţii din galeria Zalăului, pe care i-am ajutat să poată veni la meciuri, iar pe această cale invit toţi sălăjenii iubitori de handbal să susţină România la meciurile de la Campionatul European”, a mai precizat Tadici.
„Tricolorele” vor debuta la Campionatul European duminică, împotriva Norvegiei, partida fiind programată la ora 19:15 (ora României).

One Thought to “România debutează duminică la Campionatul European”

  1. Daniela

    autam colaboratori / operatori pc

    Doresc colaborare cu persoane interesate in dezvoltarea unui proiect de
    educatie financiara si venit suplimentar.
    Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung in
    atingerea unui obiectiv? Te astept sa ne cunoastem.
    Ofer training si coaching gratuit prin email.
    Promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata
    Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
    Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare.
    Cerinte:
    – cunostinte minime PC
    – necesar calculator
    – conexiune internet
    – rabdare
    – seriozitate
    Program part-time.
    Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „info” la adresa de mail
    dum.dan00@gmail.com

Leave a Comment