România, la o victorie de Final Four

România, la o victorie de Final FourCei patru internaţionali din echipa Rematului, care fac parte din lotul României, sunt la un pas de a ajunge în Final-Four-ul Ligii europene de volei masculin. Naţionala condusă de Stelian Moculescu mai are nevoie de o singură victorie cu scorul de 3 – 0 sau 3 – 1 pentru a se califica în Final-Four. Pe locul secund în grupa României se situează Slovacia, echipa organizatoare a Final-Four-ului, calificată direct în această fază.

Cele două meciuri cu reprezentativa Belarusului sunt programate azi şi mâine, la Constanţa. În primele două întâlniri dintre cele două reprezentative, tricolorii noştri au împărţit victoriile cu cei din Belarus. Primul meci a fost câştigat cu scorul de 3 – 1 de România, iar Belarus a câştigat cu acelaşi scor a doua întâlnire.

În celelalte două dueluri ale ultimei etape, Slovacia va întâlni pe teren propriu reprezentativa Turciei.

Final-Four-ul Ligii europene de volei masculin este programată la Kosice, în perioada 16 – 17 iulie. În 16 iulie vor avea loc semifinalele, iar finala mică şi finala mare sunt programate o zi mai târziu.

Cei patru jucători ai Rematului care fac parte din lotul României sunt Adrian Feher, Răzvan Mihalcea, Dan Borota şi Mihai Mărieş.

Leave a Comment