Mihai Ciupe, medaliat cu bronz la Balcaniadă

Mihai Ciupe, medaliat cu bronz la BalcaniadăDevenit pentru a doua oară consecutiv campion naţional al României cu echipa Remat Zalău, voleibalistul zălăuan Mihai Ciupe a făcut parte din lotul naţional de juniori al României care a participat la Campionatul Balcanic din Turcia. Tricolorii conduşi de Vincenţiu Dumitrescu şi Dan Săvoiu a avut o comportare bună, ajungând până în semifinalele competiţiei, unde a cedat cu scorul de 3 – 1 în faţa reprezentativei Turciei. România a jucat finala mică împotriva Bosniei Herţegovina, pe care a câştigat-o cu scorul de 3 – 1, adjudecându-şi astfel medaliile de bronz.

Pentru voleibalistul Mihai Ciupe, sportiv cu dublă legitimare la CSS Zalău – Remat Zalău urmează o nouă Balcaniadă, săptămâna viitoare, cea de tineret, sportivul zălăuan aflându-se în aceste zile în pregătire, la Izvorani.

Lotul de juniori al României: Claudiu Dumitru, Gabriel Bonţea, Mihai Ciupe, Bogdan Dobre, Mihai Tarţă, Ştefan Lupu, Dragoş Toma, Şerban Şilaşi, Cornel Miron şi Teo Frîncu. Antrenori: Vicenţiu Dumitrescu şi Dan Săvoiu

Leave a Comment