Coordonator de la Steaua pentru vicecampioana Volei Municipal Zalău

Chiar dacă a ajuns la o înţelegere cu ridicătorul din sezonul trecut, Marin Lescov, vicecampioana Volei Municipal Zalău mai avea nevoie de un voleibalist pe postul de coordonator, având în vedere că Andrei Georgescu a plecat la Universitatea Craiova. Oficialii clubului zălăuan poartă tratative de câteva săptămâni cu juniorul de la Steaua Bucureşti, Filip Constantin, voleibalist cu care a ajuns la o înţelegere în cursul zilei de joi.
„Am ajuns la o intelegere cu jucătorul Filip Constantin, iar joi seara am semnat un contract valabil pe o perioadă de trei sezoane”, ne-a declarat directorul executiv al vicecampioanei, Marcel Doru Ţârle.
Chiar dacă are doar 17 ani, Filip Constantin este un jucător cu reale calităţi, fiind titular în echipa naţională de juniori a României, cu care a participat la Campionatul European din Turcia. Jucătorul a retrogradat cu Steaua în Divizia A2 la finalul sezonului trecut, iar faptul că va avea posibilitatea să rămână pe prima scenă a voleiului românesc, şi chiar la vicecampioana României, a contat mult în decizia luată.
Filip este fiul fostului mare voleibalist, Marian Constantin, iar sora jucătorului, Yasmina, evoluează în Divizia A1 la Unic Piatra Neamţ. Ca antrenor, Constantin a pregătit mai multe echipe din România, în special formaţii de fete, fiind la un moment dat şi selecţionerul naţionalei feminine de senioare. Marian Constantin a purtat tratative chiar şi cu formaţia zălăuană după despărţirea de zălăuanul Aurel Vlaicu.

Leave a Comment