Visul unei nopţi de vară

Chiar şi fără Licenţa Pro, revenirea lui Mirel Rădoi la Steaua, fie ea şi în calitatea de antrenor, poate fi numit „visul unei nopţi de vară” pentru un club în căutarea unei noi identităţi care să-i readucă la stadion pe supoerterii care în urmă cu câţiva ani îi scandau în cor numele fostului căpitan şi actualului antrenor. A surprins, fără doar şi poate, decizia luată în această vară de Gigi Becali, aceea de a-şi aduce finul ca antrenor la echipă, iar timpul va demonstra cel mai bine dacă alegerea făcută este sau nu benefică pentru clubul „roş-albastru”.
Mirel Rădoi este una dintre legendele clubului din Ghencea, iar fanii nu au „cârâit” în momentul în care au aflat cine este înlocuitorul lui Costel Gâlcă.
Au fost, însă, şi voci care s-a grăbit să spună că Rădoi nu este încă pregătit să înceapă meseria de antrenor, mai ales după ce Steaua a pierdut Supercupa României cu ASA Târgu Mureş. „Bursul” l-a făcut tactic, s-a văzut acest lucru, dar nu a fost singurul factor care a dus la pierderea Supercupei. A venit elegant în faţa camerelor de luat vederi şi a ziariştilor şi a spus motivele care au dus la pierderea trofeului. La fel a procedat şi marţi seara, după ce a obţinut primul succes cu Steaua într-un meci oficial, din postura de antrenor. Este un tip care răspunde franc tuturor întrebărilor, poate chiar şi atunci când este întrebat despre naşul Gigi. A dat dovadă de eleganţă, chiar şi de bun simţ, ceea ce poate le lipseşte altor antrenori din Liga I. Agresivul jucător Rădoi s-a transformat peste noapte în elegantul antrenor Rădoi. Ca jucător a rămas în memoria suporterilor, a jucătorilor şi a conducătorilor de club, sperăm să rămână şi ca antrenor.
În noua meserie, Rădoi a câştigat prima bătălie, dar războiul este abia la început.

Leave a Comment