Reunirea echipei FC Zalău, programată în 21 ianuarie

Lotul echipei FC Zalău se va reuni în această săptămână, în vedere pregătirii returului Ligii a III-a de fotbal. Datoriile clubului către bugetul statului nu au fost şterse, dar preşedintele Ioan Morar s-a angajat să achite toate restanţele până la finalul acesti an, fiind deblocate astfel conturile. Primăria şi Consiliul Local nu mai pot vira clubului niciun leu pentru anul 2015, dar viceprimarul Claudiu Bîrsan a dat asigurări că FC Zalău va primi în 2016 spirjin din partea autorităţilor locale.
„Primăria Zalău nu a putut aloca bani în turul campionatului, fiindcă FC Zalău nu îndeplinea condiţiile de eligibilitate. Avem prevăzută în buget o anumită sumă pentru FC Zalău atât pentru returul acestui sezon, cât şi în sezonul 2016 – 2017”, a declarat Claudiu Bîrsan.
Reunirea echipei este programată joi, 21 ianuarie, însă la prima întâlnire din 2016 nu se vor prezenta toţi jucătorii care au făcut parte din lot la finalul turului. Portarul Cristian Man şi Liviu Cheţan s-au despărţit în această iarnă de clubul zălăuan, iar din lotul pentru retur ar putea lipsi şi zălăuanul Daniel Supuran. Jucătorul a plecat în Anglia, dar nu exclude nici varianta întoarcerii la echipă. „Cu Supuran a discutat chiar şi astăzi (luni, n.r.) şi s-ar putea să revină la club. Vom avea mai mulţi jucători în probe în perioada următoare, dar nu vom face multe transferuri, deoarece situaţia financiară nu este foarte roză şi trebuie să ne gospodărim cu bugetul pe care-l vom avea la dispoziţie”, a precizat Ioan Morar.
Primul transfer făcut de FC Zalău în pauza de iarnă este Andrei Teglaş. Atacantul a mai evoluat la formaţia zălăuană, însă, în turul sezonului trecut a jucat la nou-promovata Luceafărul Bălan. „În mare parte ne-am înţeles, urmează să stabilim restul detaliilor după ce se întoarce domnul Morar din Statele Unite ale Americii. Cu Luceafărul Bălan am contract până în vară, dar îmi voi rezolva actele de transfer dacă voi ajunge la o înţelegere cu cei din conducerea echipei FC Zalău”, a afirmat fotbalistul jibouan.
Conducerea FC Zalău poartă tratative în aceste zile şi cu Alex Turcu, un alt fotbalist ce a evoluat în turul campionatului la Luceafărul Bălan.

One Thought to “Reunirea echipei FC Zalău, programată în 21 ianuarie”

  1. Anonim

    Nu ne-ai spus cine o sa pregateasca echipa! Cine o sa fie antrenor? Marius Pasca?

Leave a Comment