FC Zalău rămâne fără director executiv

Vara anului 2013 a fost una cu schimbări la clubul FC Zalău, atât în cadrul conducerii tehnice, cât şi al celei adminstrative. Antrenorul Marius Paşca a părăsit echipa condusă de Ioan Morar, iar locul său a fost luat de Călin Pop, cel care mai ocupase această funcţie la FC Zalău. S-a discutat şi despre schimbarea directorului sportiv, Paul Georgescu, al căruia post urma să fie luat de Călin Puşcaş, fost jucător al echipei Armătura Zalău. Georgescu a rămas, însă, în funcţia de director sportiv, dar a fost adus în cele din urmă şi Călin Puşcaş, care a ocupat funcţia de director executiv.
Una dintre sarcinile pe care acesta le avea era aceea de a se ocupa de transferurile jucătorilor, iar câţiva dintre fotbaliştii care au evoluat în ultimii doi ani la echipă au fost aduşi chiar de fostul jucător al Armăturii.
După un sezon şi jumătate la clubul zălăuan, Călin Puşcaş a decis să se retragă din conducerea echipei din motive personale.
„L-am anunţat pe domnul Morar că nu mai rămân la echipă din iarnă. Am plecat din motive personale, pe care nu doresc să le comentez. Le urez baftă în continuare şi sper să termine campionatul pe o poziţie mult mai bună decât cea pe care o ocupă în acest moment”, a declarat Călin Puşcaş.
Având în vedere că bugetul pe care clubul urmează să-l primească de la Consiliul Local nu a fost încă aprobat, pe postul de director executiv nu va fi adusă o altă persoană, directorul sportiv, Paul Georgescu, urmând să preia şi o parte din sarcinile pe care le-a avut înainte Călin Puşcaş.

One Thought to “FC Zalău rămâne fără director executiv”

  1. Anonim

    IL PROPUN PE PAUL MAGHIU!

Leave a Comment