Reprezentanţii presei locale s-au întrecut de Ziua Pompierilor

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj a organizat, ca în fiecare an, Cupa Presei „13 septembrie”. Evenimentul a avut loc, de această dată, la secţia de pompieri din Jibou, unde jurnaliştii locali s-au întrecut la minifotbal şi tenis de masă.
Partida de minifotbal a atras cel mai mult interesul publicului prezent, iar echipa presei s-a impus la limită, cu scorul de 6 – 5 în faţa pompierilor. Unii reprezentanţi ai presei locale au încercat să facă „blat” cu pompierii, dar colegii lor de breaslă s-au împotrivit, astfel că victoria le-a aparţinut oaspeţilor.
La tenis de câmp au participat patru fete şi şapte băieţi, iar întrecerea de la feminin a fost câştigată de Iulia Labo (Graiul Sălajului), urmată pe podium de Cristina Cherecheş (Regio TV) şi Anca Schlachter (Zalău TV).
La băieţi s-a impus Ciprian Riza (Sportul Sălăjean), iar pe locul doi s-a clasat, Laurenţiu Catrinu (Graiul Sălajului). Ultima poziţie a podiumului a fost ocupată de Arnorld Schlachter (Zalău TV).
Primii trei atât de la feminin, cât şi de la masculin au primit din partea organizatorilor medalii şi diplome.
Şi echipa de fotbal a presei, alcătuită în cea mai mare parte din reprezentanţi ai Regio TV, a fost premiată cu o cupă şi diplome. „Motorul” echipei presei a fost numit Marius Pop (Regio TV), iar „stâlpul apărării” a fost considerat Ciprian Crişan (Kiss FM). Cel care a jubilat cu mingea pe teren a fost Marius Morar (Magazin Sălăjean), care a primit dilomă pentru cel mai tehnic jucător. Bârjac Cristian (Regio TV) a fost cel mai bun marcator al meciului, iar „cel mai bun comentator sportiv” a fost Paul Gorgan (Regio TV).
Diploma pentru „cel mai bun portar” a primit-o Sorin Mureşan, inspector şef adjunct al ISU Sălaj.
Evenimentele sportive au continuat vineri, în sala de sport de la Pericei, unde şase echipe s-au întrecut la o competiţie de minifotbal.
Echipa Regio TV, care i-a avut în componenţă şi pe Marius Morar (Magazin Sălăjean), dar şi pe Ciprian Crişan (Kiss FM), a ocupat locul doi.

Marius Morar

Alte articole

3 Thoughts to “Reprezentanţii presei locale s-au întrecut de Ziua Pompierilor”

  1. Anonim

    Paul Gorgan trebuia premiat pentru copy-paste iar Ciprian Crisan pentru firele de par (destepte) care parasesc capul (prost).

  2. Anonim

    Cristina Cherecheş, locul doi la tenis, este o fosta colega, o ochelarista virgina obsedata de ‘Fifty Shades of Grey’.

  3. Anonim

    ce moaca de bou are Gorgan asta 🙂

Leave a Comment