Remiză între SCM Zalău şi Progresul Şomcuta Mare

SCM Zalău a susţinut miercuri al cincilea meci de verificare din această iarnă, întâlnind Progresul Şomcuta Mare într-un meci desfăşurat pe terenul comunal din Treznea. Pe o suprafaţă de joc impracticabilă, zălăuanii au avut mult de suferit pe faza de construcţie, iar acest lucru s-a văzut şi în rezultatul final, SCM obţinând doar o remiză în faţa colegei de serie, 2 – 2.

Echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop a deschis scorul în minutul 11, prin atacantul Sergiu Pop, care a reluat cu capul în plasă o centrare trimisă de pe partea dreaptă. Oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 31, printr-un şut din marginea careului, scorul pauzei fiind 1 – 1. Zalăul a avut o posesie mai bună şi în partea a doua, deşi mingea era foarte greu de controlat, mai ales pe partea centrală a terenului, iar în minutul 65, acelaşi Sergiu Pop a înscris pentru 2 – 1, executând perfect o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri.

Şomcuta a egalat exact la ultima fază a meciului, un jucător oaspete reluând balonul în plasă din câţiva metri, după o centrare trimisă în careu din lovitură liberă de la aproximativ 18 metri.

Pentru formaţia de la poalele Meseşului urmează sâmbătă un nou amical, tot pe terenul comunal din Treznea, împotriva echipei Unirea Ungheni. Partida este programată la ora 13.

SCM Zalău: A. Pop – Dulap, Onicaş, Cohan, Vişan, Stanciu, Duma, Petra, Istrate, Logon şi S. Pop. Au mai evoluat: Miron, Mare – Culda, Cozma, Jula, Iustin, Cubaş şi F.Pop. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

2 Thoughts to “Remiză între SCM Zalău şi Progresul Şomcuta Mare”

  1. Anonim

    Pasca demisia pleacă de la SCM Zalău

  2. Anonim

    O gluma de echipa cu comunistul Pașca

Leave a Comment